Welke zwembroek kies jij komende zomer?

zwembroek

Welke zwembroek kies jij komende zomer?

Welke zwembroek kies jij komende zomer? Een korte vooruitblik.

zwembroek

Jaarlijks brengen de modegoeroes weer allerlei nieuwe kledingstukken op de markt. Om mee te kunnen doen met de laatste trends en ontwikkeling binnen de mode moet men zich bijna dagelijks up-to-date houden. Ben jij al klaar voor de zomer bijvoorbeeld?

Het is momenteel winter, maar men is hard aan het sporten om van de zomer te kunnen paraderen in de nieuwste zwemkleding. Bij zowel de vrouwen- als mannen badmode zullen in 2018 wederom weer ontzettend veel keuzemogelijkheden zijn.

De zwembroek in het buitenland

De trends binnen de badmode verschillen jaarlijks, maar het lijkt er ook op dat het land van de consument meespeelt in de keuze van badmode.  In Zuid-Europa worden bijvoorbeeld meer Speedo’s gedragen dan in Noord-Europa. Ga je op vakantie naar landen als Portugal, Italië, Frankrijk en Spanje, dan zul je vaker Speedo’s gedragen zien worden dan bij hun noordelijke buren. In Frankrijk is het in sommige openbare zwembaden zelfs verboden om een wijde zwembroek te dragen omwille van hygiënische voorschriften. Een noemenswaardig deel van deze mannen waxt overigens vaak het gehele lijf. Doen wij hier iets minder.

Toch neemt het aantal Speedo dragende mannen wél af. Het grootste deel van de zwemmers draagt tegenwoordig namelijk een zwemshort. Deze wordt geprefereerd vanwege zijn meer comfortabele fit en opties qua prints. Ook binnen dit product is er in de loop der jaren veel verschil geweest. Waar de shorts vroeger tot de knieën kwamen, met een bloemetjesopdruk, daar draagt men nu vooral shorts tot halverwege het bovenbeen.

De bloemetjesopdruk wordt ook steeds vaker achterwegen gelaten trouwens. Er is binnen de heren badmode nu een groot aanbod aan verschillende zwemshorts met de leukste opdrukken. Wanneer men voor een wat simpeler model kiest kan dat natuurlijk ook. Bij zwemkleding geldt vooral, doe waar je zin in hebt, zolang je niemand ermee lastig valt.

Nog even tijd

Het is dus weer flink zoeken om dit jaar weer de aandacht te trekken op het strand. ‘Gelukkig’ is er nog wat tijd voordat de zomer ons koude kikkerlandje bereikt. Dat Nederlanders dit jaar wederom hoofden doen draaien op het strand van hun vakantieland twijfelen we niet aan, maar we hopen dat dit door positieve redenen zal zijn..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram