Kijktip: Seizoen 3 van The Tunnel is nu exclusief te zien via deze streamingdienst!

The Tunnel seizoen 3 online kijken

Kijktip: Seizoen 3 van The Tunnel is nu exclusief te zien via deze streamingdienst!

Vanaf 16 februari is seizoen 3 van de populaire misdaadserie The Tunnel exclusief te zien via Videoland!

The Tunnel seizoen 3 online kijken

Eindelijk is het zover. Het derde en allerlaatste seizoen van de succesvolle serie The Tunnel is hier! Je bekijkt het bloedstollende slotseizoen vanaf 16 februari via streamingdienst Videoland!

In seizoen drie – genaamd The Tunnel: Vengeance – volgen we wederom ons favoriete Frans/Britse duo Elise en Karl. The Tunnel, ditmaal bestaande uit zes delen, speelt zich af in Europa. We vallen middenin de hysterie rond een vluchtelingencrisis, krijgen te maken met toenemende dreiging van terrorisme en kunnen niet om de kracht van de extreemrechtse groepen heen.

Detectives Karl en Elise worden in deze extreem spannende slotafleveringen geconfronteerd met een sinister duo, dat verantwoordelijk is voor afschuwelijke misdaden waarbij ze de politie uitdagen. Met als doel, de politie mee laten werken aan hun duistere spel. Worden Karl en Elise tot wanhoop gedwongen? Karl’s gebroken gezinsleven en Elise’s miskraam hebben onlosmakelijk invloed op hun werk. Houden zij de emoties uit het privéleven in toom onder werktijd of bezwijken ze toch onder de druk?

Nu The Tunnel seizoen 3 online kijken

Ben jij nog niet begonnen aan de serie? Hier kun je de trailer van seizoen 1 alvast bekijken.

The Tunnel is een Brits/Franse politieserie, gebaseerd op de populaire Deens-Zweedse tv-misdaadserie The Bridge.

Seizoen 1 van The Tunnel

Precies op de grens in de Kanaaltunnel tussen Engeland en Frankrijk wordt het doormidden gezaagde lijk van een prominente Franse politicus gevonden. Het onderlichaam ligt op Brits grondgebied, terwijl het bovenlichaam op Frans grondgebied ligt. De Britse rechercheur Karl Roebuck (Stephen Dillane; Game of Thrones, Secret State) en de Franse rechercheur Elise Wassermann (Clémence Poésy; Harry Potter, 127 Hours) moeten onverwachts samenwerken om de zaak namens beide landen te onderzoeken.

Open je laptop, pak je tablet of zet je Smart TV aan en begin vanavond nog met de The Tunnel via online streamingdienst Videoland!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram