VIDEO: Deze docu verklaart Hip-Hop’s liefde voor Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren hip hop documentaire complex

VIDEO: Deze docu verklaart Hip-Hop’s liefde voor Polo Ralph Lauren

De interessante documentaire ‘Horse Power: Hip-Hop’s Impact on Polo Ralph Lauren’ door Complex verklaart Hip-Hop’s liefde voor Polo Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren staat sinds de jaren ’90 synoniem aan de New Yorkse Urban stijl. Hoe komt dit eigenlijk? Ooit heeft de zogeheten Lo Life-crew – een bende hip-hop jongeren in NYC – voor honderdduizenden dollars Polo gestolen. Wat gebeurde er met de kleding? Het leidde tot een invloedrijke subcultuur en zorgde er uiteindelijk voor dat Ralph Lauren’s Polo label tot één van de beste streetwear-merken aller tijden uitgroeide.

Complex heeft een nieuwe 40-minuten durende documentaire uitgebracht met de titel Horse Power: Hip-Hop’s Impact on Polo Ralph Lauren. Terwijl de docu de geschiedenis van de Lo Life-crew ontleedt, wordt de hiphop-affiniteit met Polo snel duidelijk en zien we hoe het een integraal onderdeel is geweest van de hiphopcultuur van de laatste drie decennia.

Met een all-star cast aan gastoptredens, zoals A$AP Ferg, 2 Chainz, Fabolous, Tyson Beckford, Daymond John, Raekwon, Dapper Dan, Fonzworth Bentley, Michaela Angela Davis en meer – geniet je bovenaan van de documentaire. Schitterende inzichten over de impact van het merk op hun leven en de cultuur.

Polo Ralph Lauren hip hop documentaire complex

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram