Sla Valentijnsdag niet over! Praat hier met Cupido en win bol.com cadeaukaart

valentijnsdag tips win bol.com cadeaukaarten

Sla Valentijnsdag niet over! Praat hier met Cupido en win bol.com cadeaukaart

Sla Valentijnsdag niet over, mannen! Praat met Cupido en win een bol.com cadeaukaart t.w.v. €25,-.

valentijnsdag tips win bol.com cadeaukaarten

Morgen is het de veertiende van februari en dat betekent dat het weer Valentijnsdag is. Veel mannen stellen hun wederhelft de vraag wat voor cadeautje ze willen hebben. Het veelgehoorde antwoord? “Ik hoef niks hoor.” Mannen, trap hier niet in!

Natuurlijk vinden de dames het ontzettend leuk als ze verrast worden met Valentijnsdag. Of denk je dat ze het tof vinden dat, als ze de volgende dag met hun vriendin lunchen, ze nee-schuddend antwoord moeten geven op de vraag of haar mannetje nog aan haar heeft gedacht met valentijn? Think again, wees niet die guy.

Er is zelfs onderzoek gedaan naar de daadwerkelijke cijfers rond Valentijn. Je hoeft er geen raketgeleerde voor te zijn, maar bijna 50% van de Nederlanders voelt zich schuldig als de partner iets doet en zij zelf niet. Het is wellicht zo dat het merendeel in een relatie aangeeft geen verwachtingen te hebben voor Valentijnsdag, want het is zoet en commercieel, maar laten we eerlijk zijn, naarmate de veertiende dichterbij komt gaat het toch kriebelen en doet het gros toch iets kleins.

Wist je dat de online Valentijnsdag-aankopen bij bol.com bijvoorbeeld ieder jaar stijgen en dat we per cadeau steeds meer uitgeven? Klaarblijkelijk zijn wij op 14 februari toch romantischer dan we willen toegeven. En let’s be honest, het is natuurlijk de perfecte gelegenheid om onze special lady eens extra in de watten te leggen. Scoor je direct wat krediet om wat met de mannen iets te ondernemen.

Cupido Love Bot is de back-up die we nodig hebben

Een cadeautje willen geven is één ding, bedenken wat het wordt is een tweede. Gelukkig hebben we voor onze last-minute Valentijnspresentjes een hulpmiddel.

valentijnsdag bol.com cupido chat botCupido zelf is namelijk achter de computer gedoken om het perfecte cadeau met ons te achterhalen. Met behulp van de Facebook-chat van bol.com kun je snel het perfecte geschenk uitzoeken. Open een chatvenster en typ #valentijn. Hierna krijg je een reeks (hilarische) vragen van de chat bot over jouw partner, om vervolgens samen tot een eureka-moment te komen. Ideaal!

Win een bol.com caseaukaart t.w.v. €25,- en pak uit met Valentijnsdag

Heb je een veeleisende dame? Wij geven een aantal bol.com cadeaukaarten weg. Betekent dat je het budget voor Valentijnsdag iets omhoog kunt schroeven! Komt wel pas de volgende dag binnen in principe, maar toon haar de bestelbevestiging en wat afbeeldingen, en ze is helemaal happy.

Tip: Geef mevrouw de 14e alvast een zak snoepjes in hartvorm. Zo houd je haar zoet tot het cadeau arriveert!

Meedingen naar één van de bol.com cadeaukaarten is simpel! Zorg ervoor dat je ons volgt op de Instagram & Facebook en stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.com met “#bolpuntcom”. De winnaars ontvangen woensdag rond het middaguur bericht van ons.

Over de uitkomst van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram