Deze drie kleurrijke nieuwe Air Max sneakers van Nike komen eraan

Nike Air Max 98 QS Turqoise, Orange & Purple

Deze drie kleurrijke nieuwe Air Max sneakers van Nike komen eraan

Check de kleurrijke en nieuwe Nike Air Max 98 QS, Nike Air Max Plus en Nike Air Max 95.

Nike Air Max 98 QS Turqoise, Orange & Purple

Nike heeft drie nieuwe Air Max-uitvoeringen onthuld. Bijzonder royaal voorzien van kleur, zien we een nieuwe Air Max 98 QS, een Air Max Plus en tot slot een Air Max 95.

Ben je klaar voor het voorjaar? Nike wel! De sportkledinggigant heeft een drietal nieuwe Air Max sneakers onthuld waar de kleuren van afspatten. Welke sneaker doet het ‘m voor jou?

Nike Air Max 98 QS Turqoise, Orange & Purple

Nike introduceert een gedurfde, felgekleurde nieuwe versie aan de populaire AM 98 QS. De Swoosh heeft het model ditmaal een oranje, turquoise en paarse make-over gegeven. Niet bepaald in eenvoudige stijl, wordt de nieuwe Air Max 98 QS gekenmerkt door zijn drukke colorway.

Eén ding is zeker: ongeacht of deze schoen de smaak van de gemiddelde consument aanspreekt, het is zeker een unieke release.

Stay tuned voor meer informatie over deze toekomstige Air Max release.

Nike Air Max 98 QS Turqoise, Orange & Purple

Nike Air Max Plus TN Hyperblue & Tiger

Nike blijft dit jaar opvallende colorways van de Air Max Plus TN om het 20-jarig jubileum van het model te vieren. De nieuwste versie is misschien wel de meest in het oog springende, omdat het twee originele kleurstellingen combineert. We zien namelijk de klassieke “Hyperblue” en “Tiger” varianten ineen.

Het resultaat? Een heerlijke reproductie waarin de verschillende kleuren mooi samenvloeien, bovenop de kenmerkende overlay van de schoen in tonaal zwart. Het onderste deel van de schoen krijgt ook de mashup colorway met Hyperblue-accenten op het middenstuk en Tiger-details op de Air Max bubble.

Houd Nike in de gaten voor meer informatie over deze release.

Nike Air Max Plus TN Hyperblue & Tiger

Nike Air Max 95 OG Neon

Een opvallende colorway van Nike’s Air Max 95 kent een terugkeer, net op tijd voor Air Max Day 2018. De ‘Neon’-editie van het AM 95 model verwelkomt de traditionele’ Volt’-kleur die te vinden is bij de Air Max-unit, Swoosh-logo’s en veters, terwijl verschillende tinten grijs de gelaagde bovenkant vormen.

De kenmerkende branding zien we terug op de tong en de hak, terwijl reflecterende 3M-details de hiervoor genoemde hiel en tong van een finishing touch voorzien.

Met een prijskaartje van $ 160, zal Nike’s Air Max 95 OG “Neon” verkrijgbaar zijn vanaf 2 maart bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels.

Nike Air Max 95 OG Neon

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram