De opvallende overhemden van BB Chum zetten dit voorjaar de toon

BB Chum overhemden

De opvallende overhemden van BB Chum zetten dit voorjaar de toon

De opvallende overhemden van BB Chum zetten dit voorjaar de toon.

BB Chum overhemden

Blauwe luchten en witte stranden. De kleuren blauw en wit laten ons verlangen naar de zomer, het seizoen waarin we ons vogelvrij voelen en waarbij we extra worden verwarmd door de zon. De nieuwste overhemden van BB Chum, Blue Branch en Synchro Birds, geven alvast dat heerlijke lentegevoel!

Leuk om te weten, is dat alle fashion van BB Chum in een beperkte oplage worden uitgebracht. Er worden er nooit meer dan 149 van één style gemaakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je tijdens de vrijdagmiddag borrel een biertje haalt aan de bar, je omdraait en tegen hetzelfde shirt aankijkt.

De Blue Branch & Synchro Birds overhemden zijn vanaf eind januari verkrijgbaar op bb-chum.nl voor € 79,95 per stuk. Voor welke ga jij?

BB Chum overhemden

Over BB Chum

BB Chum is een overhemdenmerk dat zijn eigen trends zet. Maandelijks onthullen zij nieuwe shirts van hoogwaardige kwaliteit (100% katoen) met gave eigen prints. Waarom? Omdat ze vinden dat mannen niet maar twee keer per jaar iets nieuws mogen verwachten. En omdat ze het heerlijk vinden om altijd met nieuwe ontwerpen te komen.

Een ‘Chum’ is een vriend, makker, kameraad of gabber. BB is naar de achternamen van de ontwerpers Peggy Benner en Martijn Both. Samen vormt het BB Chum een typisch Hollands, eigenwijs, bijzonder, origineel, leuk en grappig merk.

Kleur, finesse, kwaliteit plus uniciteit zijn de pijlers. Waarbij de best mogelijke prijs/ kwaliteit verhouding leading is. Er passeert geen shirt zonder dat Peggy en Martijn het zelf hebben goedgekeurd.

BB Chum heeft zo’n 40 verkooppunten in Nederland en is daarnaast verkrijgbaar via hun eigen webshop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram