De oorlog met het strijkijzer? Die kunnen je overhemden winnen!

De oorlog met het strijkijzer? Die kunnen je overhemden winnen!

Met de strijkvrije overhemden hoe je nooit meer je overhemden te strijken. Waarom? Ze blijven kreukvrij!

Strijkvrije overhemden hemdvoorhem.nl

Het is ’s ochtends nog koud en donker als we ons warme bed uit moeten. Hebben we dan zin om een overhemd te strijken voordat we ons aan kunnen kleden. Nee. Is daar iets aan te doen? Ja!

Wat is daar dan aan te doen? Je dacht waarschijnlijk “niet veel, mijn overhemd moet er tóch netjes uitzien”. Think again. Er zijn nu namelijk veel strijkvrije overhemden te vinden, vooral online. Webshops zoals HemdVoorHem.nl verkopen de meest stijlvolle strijkvrije overhemden. En ze zijn niet alleen leuk omdat je ze niet hoeft te strijken, ze zijn geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden.

Hoe ziet zo’n strijkvrij overhemd er dan uit?

Dat is een goede vraag, aangezien dat de meeste overhemden worden gedragen door mannen die er stijlvol en representatief uit willen zien. Als je zo’n man bent, dan zul je blij zijn om te horen dat ze er hetzelfde uitzien als de gewone overhemden die je gewend bent. Het zijn dezelfde soort kleuren, knopen en printjes. Het enige verschil is dat je dit overhemd netjes ophangt als het uit de was komt. Dan kun je het vervolgens gelijk aantrekken als het droog is. Het ‘gewone’ overhemd daarentegen, haal je uit de was, waarna het nog gestreken moet worden. Sla dit tijdrovende tafereel over, mannen!

Een overhemd voor op kantoor

Ga je in principe elke dag in pak naar kantoor? Of draag je het alleen maar als je naar klanten gaat? In beide gevallen scheelt het ’s ochtends tijd en moeite om niet dat overhemd te hoeven strijken. Maar wat voor overhemd doe je dan aan naar kantoor? Doe je een wit overhemd, met een leuk printje in de boord, dan is een stropdas overbodig. Of gaat je liever voor een leuk kleurtje onder het effen pak? In beide gevallen heb je iets speciaals. Iets dat niet te opvallend is, maar wel tof om te zien. Liever niet iets speciaals, maar gewoon simpel? Er is een ruime keuze aan effen witte overhemden!

Een casual overhemd

Een casual overhemd kan misschien nog wel moeilijker zijn om uit te kiezen, dan een overhemd voor op kantoor. Als je een overhemd casual draagt, dan draag je er vaak niets over. Dit is geen probleem natuurlijk, maar dan moet je wel de juiste pasvorm hebben. Een jasje kan nog een en ander camoufleren, maar louter een overhemd dragen vereist precisie. Daarom zijn ook strijkvrije overhemden er in verschillende soorten fits. En in al die fits zijn ook veel leuke overhemden te vinden met een leuk printje, van bijvoorbeeld Olymp of Eterna.

Je partner zal blij zijn met die extra tien minuten in de morgen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram