De oneindige trend van de zwarte rugzak in moderne vormen

rugzak kopen trends

De oneindige trend van de zwarte rugzak in moderne vormen

De zwarte rugzak is een eeuwigdurende trend. In 2018 zien we dit ‘zekerheidje’ in een aantal opvallende moderne jasjes terug.

rugzak kopen trends

Als je over één kleur nooit hoeft te twijfelen, dan is het wel de kleur zwart. Waar we soms wel over twijfelen, is misschien wel de rugzak. Staat een ander model tas niet stijlvoller? Geen zorgen, de rugzak blijft natuurlijk de meest comfortabele en met deze zwarte varianten slaag je sowieso.

Of het nu voor de laptop of voor een setje extra kleding is, van kinds af aan gebruiken we rugzakken. Waar we voorheen misschien kozen voor opvallende kleurencombinaties, zijn het vooral monochrome tassen die wat ons betreft de outfit in stijl houden. Met andere woorden, kies voor een enkele kleur rugzak.

Dat zwart in 2018 weer helemaal hot is, mag geen verrassing heten. De kleur is eigenlijk niet eens hype- of trendgevoelig, maar behoort tot de vaste groep kleuren waarmee je altijd slaagt. Wat wel opvalt in de nieuwe collecties rugzakken, zijn de moderne designs.

Het maakt niet uit naar welk merk we kijken, van Eastpak tot Rains en van Calvin Klein tot Cowboysbag, allen komen dit jaar met verrassend fraai en strak ontworpen collecties. Meest opvallende kleur? Zwart.

Wij hebben een selectie rugzakken gemaakt van onze favoriete ontwerpen in het zwart. Voor welke ga jij?

calvin klein rugzak kopen

Calvin Klein Hi-Profile Backpack | € 159,90

Deze Calvin Klein tas is gemaakt van zwart polyester en heeft een stijlvolle lederlook. Met een inhoud van 15 liter, is de tas licht van gewicht en beschikt hij over optimaal draagcomfort.

rains rugzak kopen

Rains Field Bag Black | € 79,95

De Rains rugzak is special ontworpen om regenbestendig te zijn. Ideaal dus voor in Nederland! Met 12 liter een zeer stijlvolle rugzak in strak design.

sandqvist rugzak kopen

Sandqvist Grand Canvas Hege Black | € 229,00

Gemaakt van buffelleer en katoen, is deze rugzak van Sandqvist voor ons een absolute favoriet. Zeer comfortabel om te dragen, is de backpack goed voor 18 liter inhoud.

cowboysbag rugzak kopen

Cowboysbag Doral Black | € 169,95

De producten van Cowboysbag staan natuurlijk bekend om hun gebruik van fraai leder. Ook deze scherp gesneden rugzak, met 12 liter inhoud en ruimte voor een 15” laptop, heeft een fraai ontwerp.

eastpak rugzak kopen

Eastpak Brim Austin Black | € 69,00

De reputatie van Eastpak is bekend. Oerdegelijke tassen voor mooie prijzen. Des te opvallender is het dat juist Eastpak dit seizoen een bijzonder design – goed voor 28 liter inhoud – op de markt heeft gebracht.

tommy hilfiger rugzak kopen

Tommy Hilfiger Playful Novelty | € 129,90

Evenals Calvin Klein en Rains, biedt Tommy Hilfiger ook een klassiek model rugzak aan in een scherp en modern jasje. Goed voor maar liefst 26 liter inhoud, is deze mooie tas gemaakt van fijn kunstleder.

Voor welke zwarte rugzak ga jij dit jaar? Uiteraard kun je altijd andere tassen kopen, ze zijn er immers in alle kleuren en maten, maar met zwart zit jij in 2018 sowieso safe!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram