Foodhallen Rotterdam opent zomer 2018 in monumentaal pakhuis

foodhallen rotterdam pakhuis meesteren

Foodhallen Rotterdam opent zomer 2018 in monumentaal pakhuis

Foodhallen Rotterdam opent in de zomer van 2018 in monumentaal Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid.

foodhallen rotterdam pakhuis meesteren

Culinaire liefhebbers in Rotterdam en omstreken opgelet, na 4 jaar breidt Nederlands’ eerste indoor food market voor het eerst uit. Bestemming? Het monumentale Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid.

De gloednieuwe Foodhallen Rotterdam zal in de zomer van 2018 zijn deuren openen. Goed nieuws natuurlijk voor iedereen die van lekker eten en borrelen houdt! Voor wie in Amsterdam woont of komt, zijn de Foodhallen in Amsterdam-West natuurlijk geen onbekende. Sinds 2014 staan hier lekker eten en volop gezelligheid staan daar standaard op het menu.

“We liepen tegen dit oude pakhuis aan en raakten betrokken bij de invulling daarvan. Als snel concludeerden we dat we maar één ding wilden: Hier een tweede locatie van de Foodhallen starten”, vertelt oprichter Chong Chu.

Ook dit keer geeft de Foodhallen een nieuwe invulling aan een verlaten pand, een historisch pakhuis op de Kop van Zuid. De food market trekt samen met het Room Mate Aitana Hotel in op Wilhelminakade 52-58.

Foodhallen op zijn Rotterdams

De nieuwe Foodhallen te Rotterdam mag echter geen kopie worden van zijn oudere broer in Amsterdam. De food market moet een geheel eigen stijl krijgen: “We zijn niet meer de eerste of enige. We proberen ons daarom te onderscheiden in kwaliteit, aanbod en design. Anders dan bestaande en succesvolle food markets in Rotterdam focussen we compleet op horeca. Tot laat op de avond”, aldus Chu.

De organisatie zoekt momenteel naar lokale ondernemers en concepten om zo’n 15 stands mee te vullen. Ook het interieur van Foodhallen Rotterdam vindt zijn inspiratie in het Rotterdamse. Designbureau …,staat laat verschillende elementen van de havenstad terugkomen in het design van de hal.

Tot in de zomer Rotterdam!

Standhouder worden? Meld je aan via rotterdam@foodhallen.nl.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram