Nieuw high-end private nightlife concept ‘MADUSA’ verrast Amsterdam

MADUSA AMSTERDAM private party kim feenstra

Nieuw high-end private nightlife concept ‘MADUSA’ verrast Amsterdam

Members Club MADUSA verrast Amsterdam met nieuw high-end private nightlife concept.

MADUSA AMSTERDAM private party kim feenstra

Afgelopen maand verwelkomde Nederland een gloednieuwe clubavond, gericht op een bijzonder en exclusief publiek. Bedoeld voor members only, draait MADUSA om high-end service, maximale privacy en bijzonder mooie gasten. Wij waren erbij en hebben één vraag: Mogen wij lid worden?

Van topmodel Kim Feenstra en Estelle Gullit tot Frans international Adil Rami en Oranje-international Jeffrey Bruma, afgelopen maand vond er iets bijzonders plaats in het Amsterdamse. Dat SBS 6 Shownieuws en RTL Boulevard ontbraken mag een wonder heten, want als er ooit een moment was voor mooie kiekjes, dan was het nu wel bij deze fraaie happening.

Zit Nederland eigenlijk wel verlegen om party nights van een meer internationaal kaliber? Jazeker, die conclusie durven we wel te trekken na de eerste succesvolle editie van MADUSA. Als je bovendien kijkt naar de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden in bijvoorbeeld onze hoofdstad, dan is die veronderstelling nog aannemelijker.

MADUSA-AMSTERDAM-CHRISTMAS-2017

Er verschenen de afgelopen jaren namelijk etablissementen van enorm hoge kwaliteit en het is niet voor niks dat bijvoorbeeld het nog jonge MAD FOX afgelopen jaar werd uitgeroepen tot Beste Club van het Jaar. Het is bij uitstek de nachtclub die het voortouw heeft genomen met zijn kwaliteitseisen, vergelijkbaar met de standaard die wordt gehanteerd in metropolen als Londen en New York.

Nederland, met Amsterdam voorop, snakt naar avonden die we normaal gesproken vrijwel alleen buiten de landsgrenzen kunnen ervaren, dus thank god voor MADUSA. Althans, als je member bent natuurlijk.

MADUSA Members

Let wel, MADUSA is overigens niet alleen host van een geweldig event. De memberships die worden verstrekt bieden meer dan alleen toegang tot het nachtleven. Gericht op de meest ambitieuzen onder ons, brengt MADUSA zijn members samen met exclusieve partners wereldwijd in het kader van hoge kwaliteit conciërge services. Dergelijke memberships en services brengen meestal de nieuwste en meest exclusieve producten en diensten naar je voordeur, dus vooral voor de bovenste laag van de bevolking is een MADUSA-membership een must.

Terug naar de high-end private nightlife community van MADUSA. Deze heeft geen vaste thuisbasis, heeft zeker niet elke week een get together en werkt niet bepaald met een laagdrempelige “entree”. Voor elke gelegenheid – een paar keer per jaar – wordt met zorg een nieuwe locatie geselecteerd en ‘via via’ jezelf op een gastenlijst wurmen is hier dus echt niet aan de orde. Members mogen potentiële members aandragen en anders is het hopen op een invitatie.

MADUSA Christmas 2017

De eerste editie van MADUSA vond vlak voor kerst plaats, waarbij de Harbour Club ditmaal het decor mocht zijn. Zoals eerder gezegd, de lijst met genodigden loog er niet om. Bekende voetballers, modellen, artiesten en veel meer, een hoop interessante mensen waren present.

Het mooie was dat al deze individuen, die dagelijks in de spotlight staan, ook onbezorgd een feestje durfden te vierden. De flessen Belvedere vulden vrij regelmatig de glazen bij, kunnen we verklappen. De organisatie draagt privacy hoog in het vaandel en dit zorgde overduidelijk voor een ontspannen sfeer.

 

KIM FEENSTRA - MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

Kenmerkend voor de avond was overigens dat een aantal special guests kon rekenen op een meer dan aardig geschenk vanuit de organisatie en Belvedere. Als eerste Golden Members, ontvingen onder andere Kim Feenstra, Fajah Lourens, Jeffrey Bruma en Adil Rami uit handen van de organisatie speciale bespoke bottles Belvedere.

De immens grote en zeer luxe flessen van het premium vodka label waren speciaal voor de gelegenheid voorzien van de namen van deze speciale gasten. Dat zij hier blij door verrast waren mag geen verrassing heten!

BELVEDERE VODKA - MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

Geniet hieronder mee van een selectie foto’s van de avond. Uiteraard niet te onthullend, want privacy staat zoals eerder genoemd voorop bij MADUSA..

Cheers!

JEFFREY BRUMA - MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

BRAHIM FOURADI - MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

MICHAEL MENDOZA - MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

JEFFREY BRUMA BELVEDERE MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

NATHALIE CROESE MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

LENN POETIRAY - ADIL RAMI - HEDWIGES MADURO - MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

VIP MADUSA AMSTERDAM 2017 CHRISTMAS

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram