Nike onthult twee nieuwe Air Max 270 modellen

Nike Air Max 270 Flyknit

Nike onthult twee nieuwe Air Max 270 modellen

Nike heeft twee nieuwe Air Max 270 modellen onthuld, geïnspireerd door de klassieke Nike Air Max 180 en met Flyknit.

Nike Air Max 270 Air Max 180

Nike heeft wederom een selectie nieuwe Air Max 270’s aangekondigd. Geïnspireerd door de Air 180, zien we een hele fraaie, witte sneaker en in zwart met witte details keert ook de fan favourite Flyknit terug.

Zoals de eerder uitgebrachte modellen, is de alternatieve Air Max 270 voorzien van een nieuwe hybride zooleenheid, met een geheel nieuwe amalgaam externe Air-bag onder de hiel en lichtgewicht schuim zool bij de voorvoet.

Als eerbetoon aan het klassieke model, is de bovenzijde van de schoen gemaakt van speciaal ontworpen mesh-materialen en heeft hij een sportuitstraling die bijna identiek is aan de Air 180. Het iconische “180”-logo op de verlengde tong en de Nike Air-branding op de hiel en overlays zorgen voor die fijne retro-inspiratie bij deze moderne sneaker.

Hoewel er nog geen prijsdetials beschikbaar zijn, is de door Air 180 geïnspireerde Air Max 270 vanaf 2 maart verkrijgbaar bij geselecteerde Nike-winkels.

Nike Air Max 270 Flyknit

Van dit andere nieuwe model is nog geen release date bekend gemaakt, maar dat hij op de markt zal verschijnen met de kenmerkende Flyknit-constructie van de ‘Swoosh’ is zeker.

Het bovendeel heeft een overwegend zwart kleurenschema waarbij de ingewikkelde weefsamenstelling een groot deel van de sneaker beslaat, terwijl een bijpassende hued overlay met de hiel verbindt. Het wit van de tussenzool en de branding dragen bij aan het contrast, waarbij de Air Max-zool het ontwerp afmaakt.

Stay tuned voor updates over prijs en release date van deze Nike Air Max 270.

Nike Air Max 270 Air Max 180

Nike Air Max 270 Air Max 180

Nike Air Max 270 Air Max 180

Nike Air Max 270 Air Max 180

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram