De uitgebreide Fossil Q smartwatches zijn beschikbaar in hybride en touchscreen

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

De uitgebreide Fossil Q smartwatches zijn beschikbaar in hybride en touchscreen

Ontdek de fraaie Fossil Q smartwatch collectie, die bestaat uit zowel touchscreen smartwatches als hybride smartwatches.

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

Fossil Q Nate Hybride Smartwatch

We kennen Fossil natuurlijk al jaren als lifestyle label met fraaie horloges voor een aantrekkelijke prijs. In 2018 zet het merk wederom zijn beste beentje voor, met een hoogwaardige serie geavanceerde smartwatches.

De smartwatch is in de afgelopen jaren tot een populair fenomeen uitgegroeid. In diverse soorten en maten beschikbaar, met zowel volledig touchscreen als hybride uitvoering, zijn de horloges een must-have gebleken onder de moderne man.

Niet alleen bieden smartwatches handige functionaliteiten, ze ogen ook erg stijlvol. De overstap van een regulier, analoog horloge naar een smartwatch is in uiterlijk wellicht een kleine, maar de voordelen zijn groots.

Fossil heeft in de afgelopen maanden een fijne collectie smartwatches, wearables en activity trackers gelanceerd. Wat prettig is aan de Fossil Q smartwatches, is dat de gadgets eigenlijk precies de ideale mix zijn tussen geavanceerde technologie én fashion. Geen zichtbare klomp technologie om de pols, maar een zeer degelijk en stijlvol horloge, zoals je ‘m altijd zou uitkiezen. Het voordeel is echter dat je dus een heleboel moderne opties tot je beschikking hebt!

Fossil Q smartwatch

We gaan er misschien vanuit dat de Fossil Q Touchscreen horloges beschikken over veel meer functies dan de Hybride-lijn. Dit is echter een misvatting, want het blijkt dat de Q Hybride-lijn eveneens over een ruime reeks bijzondere eigenschappen beschikt. Uitgebreide en zeer geavanceerde functies die je aanvankelijk wellicht niet zou verwachten zelfs.

De zeer mannelijke en stoere Fossil Q ‘Nate’ Hybride Smartwatch bijvoorbeeld oogt in design erg robuust en vertrouwd, met zijn roestvrijstalen kast van 50mm en bruine leren band. In de kast van het horloge vinden we daarbij zoals het hoort een kwaliteitsuurwerk en het geheel is afgerond met mineraalglas. Zie jij in een enkele oogopslag dat dit een smartwatch is?

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

De Nate is dat dus wel, een technologisch geavanceerd horloge. En we hebben het dan niet over de waterdichtheid van 5 Bar, maar wel over zijn alarm voor sms, inkomende oproepen, e-mails, Facebook-notificaties en meer. Of wat dacht je van de mogelijkheid om de muziek op je gekoppelde smartphone aan te sturen, je slaap te monitoren en je activiteiten te tracken? Er zijn allerlei ontzettend nuttige functies aanwezig bij de Fossil Q Smartwatch Hybride horloges, zonder dat dit ten koste gaat van stijl.

De uitgebreide collectie Fossil Q Smartwatches vind je nu via Horloge.nl, waarbij je de Fossil Q Nate Hybride Smartwatch al voor 179,00 euro kunt bestellen. Voor welke ga jij?

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

Fossil Q Nate Hybride smartwatch

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram