FIT: Binnen 15 minuten resultaat met de ‘Bowflex Max Trainer M7’, hét full body work-out fitnessapparaat

Bowflex Max Trainer M7 Nautilus fitnessapparaat

FIT: Binnen 15 minuten resultaat met de ‘Bowflex Max Trainer M7’, hét full body work-out fitnessapparaat

Nautilus introducteert de Bowflex Max Trainer M7 in Nederland, hét Full body work-out fitnessapparaat.

Bowflex Max Trainer M7 Nautilus fitnessapparaat

Een full body fitnessapparaat waarmee je al in 14 minuten resultaat hebt? De Bowflex Max Trainer M7 van het Amerikaanse fitnessapparatuurmerk Nautilus is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar.

De goede voornemens voor een gezond 2018 willen we natuurlijk intact houden. Snel en op een effectieve manier het lichaam in shape houden of brengen. En natuurlijk hoe sneller, hoe beter, want we zijn ook in 2018 weer druk zat. Hoe klinkt het om thuis aan deze goals te werken, met een eindresultaat dat doet vermoeden dat je veel in de gym te vinden bent?

Nautilus staat bekend om zijn innovatieve workout-apparatuur voor thuisgebruik. Zijn Bowflex Max Trainer M7 is de compacte combinatie van een elliptische trainer en step-crosstrainer, met uiteraard de nieuwste technologie tot de beschikking. Resultaten behalen binnen het kwartier (!) is mogelijk met de M7.

De Bowflex Max Trainer M7 kreeg niet voor niets al verschillende awards voor zijn ontwerp, waaronder de gerenommeerde Red Dot Design Award en een IDA (International Design Award).

Bowflex Max Trainer M7

De Bowflex Max Trainer M7 is in principe een complete all-in-one cardiomachine. Hij combineert de kracht van een step-apparaat met het gemak van een elliptische machine, waardoor je een een full body workout doet die snel resultaat oplevert.

Bowflex Max Trainer M7 Nautilus fitnessapparaatMet de M7 verbrand je liefst 2,5 keer sneller de calorieën dan met gebruikelijke cardio-trainers en gebruik je 80 procent meer je bovenlichaam dan met normale elliptische machines.

Bovendien heeft de training dankzij het slimme ontwerp niet te veel impact op de gewrichten. Hardlopen op middelmatige snelheid heeft bijvoorbeeld 200 procent meer impact op een lichaam, dan een workout op de M7 – dit terwijl de training intensiever en korter is. Slimmer trainen, niet zwaarder trainen is het motto van de Bowflex Max Trainer.

Slimme machine, slimme app

De Bowflex Max Trainer M7 is meer dan een crosstrainer. Het apparaat leert gedurende een workout over de fitness-doelen van de gebruiker, diens huidige niveau en de progressie die wordt gemaakt. Vervolgens past het programma zichzelf aan door bijvoorbeeld de weerstand te verhogen. Dit zogeheten ‘performance targeted’ lerende vermogen van de M7 zorgt voor een zeer effectieve en efficiënte training, net alsof je aan het werk bent met een personal coach.

Bowflex Max Trainer M7 Nautilus fitnessapparaat

Het LCD/LED display met dual-mode toont tijdens en na de training allerlei relevante informatie. Daarbij komt het apparaat met een app, die via bluetooth alle trainingsgegevens opslaat. Deze app kun je koppelen aan populaire en veelgebruikte fitness-apps, zoals Apple Health, Google Fit en MyFitnessPal. Op die manier kun je gemakkelijk prestaties volgen.

Technische specificaties

De Bowflex Max Trainer M7 is ook ideaal om te delen. De fitnessmachine kan namelijk van vier personen de gegevens opslaan, zodat iedereen zijn eigen trainingsprogramma’s kan blijven volgen. De M7 is vanzelfsprekend zeer ergonomisch in ontwerp en is voorzien van de beste materialen, zoals aerobars handgrepen, roestvrijstalen sport performance race-voetpedalen en handige extra’s als een bidonhouder en tijdschrift/tablet-houder.

De door de Bowflex Max Trainer gecreëerde weerstand vindt plaats via lucht en een magneet, en kent twintig verschillende computergestuurde niveaus. Opgebouwd zijn de afmetingen in cm 117(L)x63,5(B)x165(H). Hij is dus aanzienlijk kleiner dan een crosstrainer of loopband en past dus prima in compactere ruimtes.

Nautilus was eerder in Europa al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Nu is de innovatieve fitnessapparatuur ook in Nederland verkrijgbaar, dus check snel bowflexfitness.nl voor meer info.

Bowflex Max Trainer M7 Nautilus fitnessapparaat

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram