Rihanna’s $2.85 miljoen Hollywood villa staat te koop

Rihanna’s $2.85 miljoen Hollywood villa staat te koop

Rihanna’s $2.85 miljoen Hollywood villa staat te koop en dit is wat je krijgt.

 

Als je ooit een villa in Spaanse stijl in West Hollywood hebt willen hebben, dan is dit je kans om er een te kopen. Wat het extra interessant maakt, is dat het dan de voormalig villa van zangeres Rihanna is die je zult betrekken.

Rihanna verkoopt haar hacienda-achtige accommodatie voor een de behoorlijke som van $ 2,85 miljoen. Terwijl sommigen van ons er alleen maar van kunnen dromen om zoveel neer te leggen voor een huis, lijkt het bedrag toch heel redelijk als je ziet wat je er allemaal voor krijgt.

Gebouwd in 1926, meet het pand 808 vierkante meter en is het omgeven door een goed onderhouden binnenplaats en tuinen. Aan de binnenzijde beschikt het huis over vier slaapkamers met eigen badkamer en een keuken van chef-kwaliteit.

De accommodatie heeft ook een achterhuis met eetgelegenheid buiten. Altijd handig met oog op zomerse eetfeestjes. Het pièce de résistance is echter de privéslaapkamer met een slaapkamer die uitkijkt op het zwembad, het loungedek en het cabana-gedeelte.

Aangezien de zangeres het pand pas in augustus jl. verwierf voor $ 2,75 miljoen, is de nieuwe vraagprijs van het pand vrijwel een koopje met betrekking tot de potentiële winst.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram