Off-White, Maison Margiela en Fendi lanceren nieuwe sneakers

nieuwe off-white fendi maison margiela sneakers

Off-White, Maison Margiela en Fendi lanceren nieuwe sneakers

Off-White, Maison Margiela en Fendi hebben afgelopen week nieuwe sneakers gelanceerd.

nieuwe off-white fendi maison margiela sneakers

High-end fashion labels Fendi, Off-White en Maison Margiela beginnen dit jaar met een aantal fraaie sneaker releases. Een overzicht!

Virgil Abloh wil zijn sterke run in 2017 in het nieuwe jaar voortzetten. Zijn label Off-White heeft zodoende een paar nieuwe low-top en high-top sneakers toegevoegd aan de collectie.

Off-White sneakers 2018

De high-top sneaker wordt aangeboden in zwarte en witte uitvoeringen, waarbij beide uiteraard zijn gemaakt van premium leer. Beide versies verwelkomen het kenmerkende pijlenlogo van het merk aan de mediale kant, met de herkenbare industriële riem om de enkel.

Off-White sneakers 2018

Het low-top model beschikt eveneens over de industriële riem, maar heeft niet het bekende pijlenlogo in het design. Ook gemaakt van leer, wordt elk paar aangevuld met extra veters, dustbag en de kenmerkende Off-White zip tie.

Off-White’s low-cut model kost rond de 500 euro, terwijl de high-topversies zo’n 530 euro kosten.

Off-White sneakers 2018

Maison Margiela geeft een luxueuze draai aan de skate style sneakers en breidt zijn schoenencollectie uit met twee nieuwe hybride modellen.

Een hommage aan skate label zoals Vans, gebruikt Margiela zwart suède voor de bovenzijde, met daaronder een geschuurd leder met tonale belijning.

Maison Margiela hybrid sneakers skate

De high-top onderscheidt zich met een geribbelde Vans-achtige kraag en witte details op het suède. Het Italiaanse label rond de footwear af met decoratieve lederen veters, een opvallende hiel en witte zool.

De low-tops kosten zo’n 465 euro en de high-tops ongeveer 525 euro.

Maison Margiela hybrid sneakers skate

Fendi begint zeker het nieuwe jaar op hoog niveau. Na de onthulling van de 2018 Calfskin Low-Tops en een luxueuze sokstijl mid-top, ontketent het luxe label nu een nieuwe luxe high-top.

De nieuwe Fendi High-Top is versierd met de kenmerkende Zucca-print en heeft een fluwelen klittenband, een tong met branding, een rubberen buitenzool met grove textuur en een voering van polyester en viscose.

Fendi Zucca Grip-Strap High-Top Sneaker

De Fendi Zucca Grip-Strap High-Top sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer en focust op functie en vorm; de opvallende branded strap van het merk is bovendien erg modern.

De nieuwe Fendi Zucca Grip-Strap High-Top Sneaker kost ongeveer 800 euro.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram