Fendi onthult voor 2018 zijn Calfskin Low-Top sneakers

Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018

Fendi onthult voor 2018 zijn Calfskin Low-Top sneakers

Speciaal voor 2018 zijn de Fendi Calfskin Low-Top sneakers onthuld door het Italiaanse modehuis. Een pre-order plaatsen kan nu.

Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018

Met zijn subtiele lente/zomer-collectie biedt Fendi een onderbreking van de logo-manische luxe sneaker industrie van dit moment. Het label bereidt zich voor op het warmere weer met deze klassieke low-tops.

De sneakers zijn gemaakt van kalfsleer en hebben een reptiel-appliqué-behandeling gekregen – een trendy motief ter verfraaiing van de schoenen. De zwarte uitvoering heeft smaragdgroene hiellippen gevolgd door blauw gevormde iconische Bag Bugs ooglapjes met een metalen stud. Een zwarte tong met metallic logo en witte tussenzool completeert de schoen.

De witte editie biedt dezelfde look, maar met zwarte hiellippen en een oxblood-tong. Beide sneakers zijn afgewerkt met een gewatteerd interieur in Fendi’s kenmerkende bruine kleur.

Je kunt de leren low-top sneakers nu bestellen via pre-order op Fendi.com US, waar het prijskaartje $ 900,00 bedraagt. In de Nederlandse webshop is de sneaker nog niet vindbaar, maar verwacht de Fendi footwear snel verkrijgbaar voor zo’n 750,00.

Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018

Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018Fendi Calfskin Low-top sneakers 2018

Post a Comment

#Volg ons op Instagram