Voormalig president Barack Obama deelt zijn favoriete nummers van 2017

Voormalig president Barack Obama deelt zijn favoriete nummers van 2017

Voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama heeft een playlist gedeeld met zijn favoriete nummers van 2017.

Gedurende zijn presidentschap ontwikkelde Barack Obama zich niet alleen tot een geresepecteerd leider van de vrije wereld, hij slaagde er ook in om één van de meest cultureel relevante figuren in zijn soort te worden. Obama had een aaibaarheidsfactor en was misschien zelfs enigszins vergelijkbaar met de moderne influencer. Wat hij doet dat is cool.

Het was tijdens zijn termijn niet ongebruikelijk voor hem om betrokkenheid te tonen bij happenings in de popcultuur en om sociale media te gebruiken op meer manieren dan alleen politieke updates. In overeenstemming met zijn manier van doen toen, zet Obama as we speak de traditie voort die hij tijdens zijn presidentschap begon. Hij heeft namelijk een lijst van zijn favoriete boeken en liedjes van het jaar gedeeld.

Bekijk de volledige lijst in zijn recente Facebook-update hieronder. Zoals we al wisten, is hij altijd al een fan geweest van hiphop, dus het is geen verrassing dat hij artiesten als Kendrick Lamar, Chance the Rapper, JAY-Z, Travis Scott en DJ Khaled in zijn lijst heeft opgenomen, maar ook anderen zoals Daniel Caesar, Frank Ocean en SZA zijn present.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram