Amsterdams ‘In Gold We Trust’ lanceert Sex Collectie op tijd voor kerst

In Gold We Trust Sex collection

Amsterdams ‘In Gold We Trust’ lanceert Sex Collectie op tijd voor kerst

Het Amsterdamse label ‘In Gold We Trust’ heeft zijn fraaie ‘SEX Collection’ precies op tijd voor kerst in de webshop.

In Gold We Trust Sex collection

Een must-have high-end streetwear label uit Amsterdam, zo mogen we In Gold We Trust toch wel omschrijven. Het ontzettend toffe merk, onderdeel van Franzel Amsterdam, heeft afgelopen maand zijn NSFW ‘SEX Collection’ onthuld. Precies op tijd voor de kerst..

I.G.W.T mixt in principe klassieke kleding met hedendaagse invloeden. Gemaakt voor mensen met een voorliefde voor design, muziek, creativiteit en nieuwe avonturen, brengt de nieuwe collectie een reeks heerlijke reeks moet je hebben items.

Qua extraverte stijl misschien wel vergelijkbaar met een populair fashionlabel als Off-White, draait de nieuwste serie kledingstukken van designer Eric Franze ditmaal om sex. Geen Amsterdam zonder sex en geen fashion zonder sex. In alle eerlijkheid, de wereld draait om sex, toch?

In Gold We Trust kopen SEX collection

Met opvallende prints en uitdagende afbeeldingen, heeft de collectie geen moeite met een wat rauwer design. Eerder zagen we In Gold We Trust natuurlijk al bij grote namen zoals Chris Brown, Future, Tyga, Lil Kleine, Sunnery James en Ryan Marciano. Stuk voor stuk liefhebbers van high quality streetwear. Geen toeval dat ze uitkwamen bij I.G.W.T en grote kans dat zij inmiddels ook al één en ander uit de ‘SEX Collection’ hebben aangeschaft.

Als je The Voice of Holland kijkt, dan heb je trouwens ook ongetwijfeld Ali B gezien in zijn opvallende ‘Killer Instinct’ gear. Je raadt het al, dit fraaie jack komt uit meest recente collectie van I.G.W.T.

De bedrukte hoodies en T-shirts uit de ‘SEX Collection’ zijn momenteel te koop via de webwinkel van modehub Franzel Amsterdam, waarbij de populaire hoodies voor € 139,95 over de toonbank gaan en je voor de T-shirts € 64,95 neer moet leggen. Wees er echter snel bij, want de items zijn hot en veel maten zijn al de deur uit gevlogen!

Bekijk snel hier de volledige collectie en houd Instagram in de gaten voor alle updates & releases.

In Gold We Trust kopen SEX collection

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram