BULLDOG huidverzorging is Man’s Best Friend

Bulldog huidverzorging voor mannen recensie

BULLDOG huidverzorging is Man’s Best Friend

Met de huidverzorgingsproducten van Bulldog komen we de winter wel door. Zet nog snel op je verlanglijstje voor kerst!

Bulldog huidverzorging voor mannen recensie

Bulldog skincare heeft een reeks heerlijke gezichtsverzorgingsproducten voor mannen geïntroduceerd. Wij hebben de producten uiteraard bekeken en eerlijk is eerlijk, dit is fijn spul!

Geen man die in de winter zonder een betrouwbaar huidverzorgingsproduct kan. Als je continu van de warmte binnen de kou buiten instapt en andersom, dan is het zaak om de huid goed te beschermen. Geen gezicht, zo’n droge huid!

Man’s Best Friend Bulldog heeft een heerlijke collectie producten – van Face Scrub tot Aftershave Balm – om ons gezicht fris en gezond te houden. Daarbij zijn een aantal tips van belang, dus lees maar even mee.

Bulldog huidverzorging voor mannen recensie

Niet te warm, alstublieft
Een warme douche of een stomend bad zijn uiteraard heerlijk in de winter, maar houd je in, want warm water is niet goed voor de huid. Experts raden in principe een watertemperatuur van ongeveer 35 graden aan, maar iets minder is beter.

Vocht eerst!
De collectie van Bulldog bevat een tweetal Moisturizers. Allereerst is er de originele variant, om de winterhuid glad en soepel te houden, en daarnaast is er een variant voor de gevoelige huid. De speciaal voor mannen ontwikkelde producten hebben een ongecompliceerde toepasbaarheid en beschikken over natuurlijke ingrediënten. Erg simpel dus in gebruik. De Original Moisturizer bevat overigens onder meer groene thee en zeewier, daar waar de Sensitive Moisturizer is verrijkt met baobab, haver en wilgenkruid.

Soepel na het scheren
Bulldog huidverzorging voor mannen recensieNa het scheren is onze huid op zijn gevoeligst. Wist je dat wind-, weer- en verwarmingslucht het scheergebied van het gezicht vervolgens belasten? De juiste zorg voor dit deel van het gezicht is dus extra belangrijk. Geef met de After Shave Balm van Bulldog die extra zorg. Kies voor de Sensitive After Shave Balm met baobab, haver en wilgenkruid of de Original After Shave Balm met aloë vera, camelina olie en groene thee. Scheer je regelmatig, dan wordt deze tube een hele goede vriend van je.

Blijf schoon
Natuurlijk, houd de boel schoon. We zien het misschien niet, maar vuil op de huid ontwikkelt zich wel degelijk gedurende de dag. Het goed reinigen van de huid is dan ook een aanrader in de winter. Gebruik daarom verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten die de huid niet irriteren. De Original Face Wash van Bulldog reinigt het gezicht bijvoorbeeld met behulp van aloë, camelina olie en groene thee.

Veganistisch
Voor hen die het belangrijk vinden, de producten van Bulldog zijn veganistisch en vanzelfsprekend dierproefvrij. De huidverzorgingsproducten zijn daarbij ook vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Gezond, toch?

Bulldog gezichtsverzorging voor mannen recensie

De volledige Bulldog collectie huidverzorgingsproducten voor mannen vind je bij Etos, met de volgende adviesprijzen:

  • Original Moisturiser 100 ml, adviesprijs: 9,99 €
  • Sensitive Moisturiser 100 ml, adviesprijs: 9,99 €
  • Original Face Wash 150 ml, adviesprijs: 6,99 €
  • Original Face Scrub 125 ml, adviesprijs 5,99 €
  • Original After Shave Balm 100 ml, adviesprijs: 8,99 €
  • Sensitive After Shave Balm 100 ml, adviesprijs: 8,99 €

Voor meer info bekijk je de website van Bulldog en je volgt ze uiteraard ook via Instagram.


Over Bulldog
Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. In de winkelschappen lagen weliswaar producten die hij gebruikte, maar eigenlijk bevielen ze hem niet echt. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en medeoprichter Rhodri Ferrier, maakte het nieuwe merk Bulldog zijn debuut bij een vooraanstaande Britse retailer.

De producten hebben sindsdien diverse prijzen gewonnen en zijn in veel landen verkrijgbaar. Sinds Bulldog in een kleine slaapkamer in West-Londen ontstond, hebben de oprichters veel bereikt. En wat Simon en Rhodri er destijds toe aangezet heeft, is vandaag de dag nog steeds dezelfde drijfveer van Bulldog.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram