Trailer: Warner Bros. onthult officiële preview van Steven Spielberg’s ‘Ready Player One’

Ready Player One online kijken

Trailer: Warner Bros. onthult officiële preview van Steven Spielberg’s ‘Ready Player One’

Warner Bros. heeft begin deze week de officiële trailer van Steven Spielberg’s film ‘Ready Player One’ onthuld.

Na de preview in juli hebben we eindelijk een volledig beeld gekregen van de film Ready Player One van Steven Spielberg. Check de previewclip van de aankomende sci-fi bioscoopfilm hierboven.

De trailer wordt geopend met wees Wade Watts, ook bekend als Parzival (Tye Sheridan), en introduceert ons zijn grimmige realiteit in 2045 in Columbus, Ohio.

Wade praat over OASIS, een virtuele samenleving met een stabiele cryptocurrency die functioneert als een MMORPG, waardoor spelers de vrijheid hebben om hun fantasierijke alternatieve realiteit te creëren. We ontdekken al snel dat de stichter van OASIS is overleden, maar niet voordat hij een zogeheten easter egg achterlaat, dat autoritaire controle over het hele systeem geeft. Wade werkt vervolgens samen met zijn cyber-crush Art3mis (Olivia Cooke) om te strijden tegen een machtig bedrijf, in hun zoektocht naar het de easter egg. De trailer onthult een visueel fraaie actie, waarna we als kijker ons afvragen of Watts’ heldendom, virtueel of niet, ter discussie stellen.

De film verschijnt medio maart 2018 in de bioscoop, dus check de trailer en houdt een oogje in het zeil voor Spielbergs referenties in de film aan de bioscoop uit de jaren ’80.

Ready Player One online kijken

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram