Hoe koop je het perfecte kerstcadeau voor haar?

kerstcadeau voor haar lingerie gift guide

Hoe koop je het perfecte kerstcadeau voor haar?

In de Lingerie Gift Guide kom je te weten hoe je het perfecte kerstcadeau voor haar koopt. Lees mee en voorkom een deceptie!

kerstcadeau voor haar lingerie gift guide

Met kerst voor de deur is het tijd om de leegte onder de kerstboom op te vullen. Wat leggen we er dit jaar weer neer voor haar? Wij adviseren je mooie lingerie, maar let wel op deze belangrijke tips.

Niks geeft de vrouw of vriendin meer vreugde dan lingerie ontvangen van haar wederhelft. Dit cadeau betekent niet alleen dat je moeite hebt gedaan, maar ook dat je haar graag ziet in iets sexy’s. Het geeft de vrouw zelfvertrouwen!

Lingerie is natuurlijk het ultieme kerstcadeau omdat we haar verblijden, maar ook onszelf. Althans, als we het goed doen mannen. Een setje dat te strak of te oubollig is zorgt voor een situatie die we juist willen voorkomen bij de kerstboom.

Waar moet je beginnen bij het kopen van lingerie als cadeau voor haar?

1. Waar houd jij van?

De experts zetten deze stap op plek drie, wij zetten ‘m op plek één. Wat vinden wij mooie lingerie voor onze eigen babe? Ben je een borstenman, een billenman of ga je absoluut voor allebei? Houd hier rekening mee bij het uitkiezen van een setje lingerie, BH of slip.

Wees hier overigens wel realistisch bij, want als je een BH geeft met grote vullingen, dan kan het kerstcadeau uitpakken straks averechts werken. Versterk de mooiste eigenschappen van het lichaam van jouw vriendin of vrouw.

Natuurlijk mag je rekening houden met haar stijl, maar elke vrouw geniet ervan als haar vent zijn ogen niet van haar af kan houden. Heeft ze een sterke smaak, combineer dit dan met jouw wensen.

lingerie gift guide kerstcadeau voor haar

2. Kies de juiste maten!

Eigenlijk natuurlijk de allerbelangrijkste. Welke maten draagt ze? Klein, middel of groot, zelfs de grootste kenners onder ons kunnen de boot ingaan met het gokken van de maat boobies. Zelfde geldt voor de slips, strings en broekjes. Het is absoluut not done voor een vrouw om de verkeerde maat te dragen, want het is oncomfortabel en pijnlijk.

Er zijn overigens drie perfecte manieren om de maten van onze special lady te achterhalen en je checkt ze via deze Gift Guide voor Men.

Lees dus snel verder hoe we achter haar maten komen en bekijk ook de andere essentiële stappen, zodat we eenvoudig en snel het perfecte kerstcadeau voor haar kunnen scoren!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram