De Senz Automatic Deluxe is ultralicht, stormbestendig en wij geven ‘m weg

Senz Automatic Deluxe paraplu

De Senz Automatic Deluxe is ultralicht, stormbestendig en wij geven ‘m weg

De Senz Automatic Deluxe paraplu is niet alleen stijlvol en ultralicht, hij is ook nog eens stormbestendig, zo ondervonden we.

Senz Automatic Deluxe paraplu recensie

Weinig vervelender dan een paraplu die je niet meer kan beschermen tegen het weer, omdat hij binnenstebuiten omslaat en kapot gaat. Senz heeft met zijn knappe Automatic Deluxe paraplu gelukkig de perfecte oplossing in stijl en jij kunt een exemplaar winnen.

Of we nu lopen of fietsen, onderweg zijn in de stromende regen, met of zonder rukwinden, is geen pretje. Vaak pakken we last minute random een paraplu uit de bak en nemen genoegen met het afzichtelijke bloemetjespatroon dat erop staat. Dat we na één stevige wind vervolgens afscheid moeten nemen van deze paraplu, om alsnog doorweekt op de plek van bestemming aan te komen verbaast eigenlijk niet meer. Paraplu’s kunnen de stevigere regenbuien simpelweg vaak niet aan.

Met de Senz Automatic Deluxe paraplu hebben we echter iets fraais gevonden. Niet alleen is de paraplu in termen van design een lust voor het oog, hij is tevens ultralicht en stormbestendig. We blijven dus droog onder alle omstandigheden en dat doen we ook nog eens in stijl.

Senz Automatic Deluxe paraplu

Met zijn strakke en versterkte frame, en chique lederen handvat is de Automatic Deluxe paraplu onmisbaar. Dankzij de speciale features is hij bovendien duurzaam en dat alles bij elkaar opgeteld maakt de accessoire eigenlijk een must-have.

De speciale nano coating zorgt ervoor dat druppels direct van het doek af rollen. Dit zorgt ervoor dat de paraplu de regen tegenhoudt, maar draagt ook bij aan het snelle opdrogen. Geen natte, lekkende paraplu’s meer in de gang.

Senz Automatic Deluxe paraplu

De Automatic Deluxe is overigens de eerste Senz paraplu met een speciale veiligheidssluiting. Hiermee is het openen en sluiten gemakkelijker dan ooit te voren. Geen geduw en getrek meer, omdat de paraplu weigert open te gaan. Mensen die weleens snel een wachtende bus in of uit moesten bij stromende regen weten hoe irritant het kan zijn.

De Senz Automatic Deluxe is vanaf heden verkrijgbaar in de winkel en in de Senz webshop voor € 89,90. Hij is momenteel beschikbaar in de kleuren pure black, midnight blue en passion red. Welke staat jou het best?

Senz Automatic Deluxe paraplu

Win een Senz Automatic Deluxe paraplu

Wil jij een exemplaar winnen, stuur ons dan een mailtje met “droogblijven” via info@mannenstyle.nl.

Winnaars ontvangen voor 22 december bericht!

Senz Automatic Deluxe paraplu

Post a Comment

#Volg ons op Instagram