Nike’s Air VaporMax Leather ‘Triple Black heeft een release date

Nike Air VaporMax LTR triple black

Nike’s Air VaporMax Leather ‘Triple Black heeft een release date

De Nike Air VaporMax LTR is het nieuwste lid van de VaporMax-familie en de release date van deze Air VaporMax Leather is al snel..

Nike Air VaporMax LTR triple black

Nike’s Air VaporMax is ongetwijfeld een van de meest populaire sneakers van 2017, mede dankzij zijn vele uitvoeringen en samenwerkingen. Deze week verwelkomen we een nieuwe editie, die is voorzien van een suède look, gemaakt van een mengsel van suède en leer.

De debuterende VaporMax LTR zal arriveren in een “Triple Black” colorway. Het geperforeerde bovenwerk van suède draagt een matzwarte esthetiek en de Swoosh-branding is verplaatst van de mediale zijde naar de hak van de schoen – eveneens gedrukt in het suède materiaal.

Lederen lijnen verfraaien het interieur van het nieuwe model en voegen een subtiele, maar luxueuze afwerking toe, terwijl de bovenkant rust op de kenmerkende VaporMax-zooleenheid.

De Nike Air VaporMax LTR “Triple Black” zal vanaf 14 december verkrijgbaar zijn bij Nike-winkels en op de website van het merk. Prijskaartje zal rond de 200 euro bedragen.

Nike Air VaporMax LTRNike Air VaporMax LTRNike Air VaporMax LTRNike Air VaporMax LTRNike Air VaporMax LTR

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram