Luxe Victorinox Lexicon bagagecollectie biedt meer volume

Luxe Victorinox Lexicon bagagecollectie biedt meer volume

Wij bekeken de nieuwe Victorinox Lexicon bagagecollectie! Luxe en met nog meer volume voor de zakelijke reiziger.

Victorinox Travel Gear introduceerde onlangs de gloednieuwe Lexicon-collectie, de meest geavanceerde hard shell bagagecollectie tot nu toe. Wij hebben gecheckt of de koffer de moeite waard is.

Om met de deur in huis te vallen, op het gebied van productietechnologie en functionaliteit zet de luxe kofferserie misschien wel een nieuwe standaard. Zo heeft de Lexicon Global Carry-On bijvoorbeeld een volume van 34 liter, waarmee hij een stuk royaler is dan andere handbagagekoffers. Voor ons als moderne zakelijke reiziger is de koffer daarnaast ook uitgerust met een geïntegreerde multitool met USB-poort. Extreem handig om de telefoon op te laden gedurende het reizen!

Het grotere volume is overigens bereikt met behulp van een nieuwe, gepatenteerde productietechnologie die verzonken wielen en handvatten mogelijk maakt. Zo hebben we voldoende ruimte voor dat extra paar schoenen.

Victorinox Lexicon koffer

Het ontwerp van de multitool is overigens gebaseerd op het Zwitserse zakmes van het merk. De tool is slim verborgen onder een verschuifbare ID-tag en is uitgerust met zowel een USB-poort als een pen, en een tool voor het vervangen van je simkaart. Handigheidjes galore!

Let op, de multitool werkt op basis van een accu die apart verkrijgbaar is.

Victorinox Lexicon collectie

De volledige Lexicon-collectie bestaat trouwens uit twee handbagagekoffers en drie ruimbagagekoffers. De koffers zijn zeer stijlvol – sluiten gemakkelijk aan bij zowel formal, smart en streetwearstijlen – én zijn dus zeer functioneel in gebruik. Wie zegt wie mooi wil zijn moet pijn leiden?

Victorinox Lexicon koffer

Dankzij het duurzame, hoogwaardige materiaal, de dubbele antidiefstalritsen en het geïntegreerde Travel Sentry Approved-combinatieslot heb je met de koffercollectie de bescherming en veiligheid die je van Victorinox mag verwachten. Zeer degelijk en betrouwbaar, en dat is voor ons een must met reizen.

In de Victorinox Lexicon

Inpakken gaat ons zeer comfortabel af dankzij het tussenschot met ritssluiting en groot opbergvak, en de eenvoudig te reinigen voering. Daarnaast zijn alle handbagagemodellen voorzien van een verwijderbare kledinghoes die op te bergen is in het tussenschot. In de praktijk blijkt dit een welkome toevoeging.

De gekruiste inpakriemen houden de opgevouwen overhemden op hun plek en dankzij de twee mesh insteekvakken met ritssluiting hebben we voldoende ruimte voor het opbergen van de losse accessoires. Met zijn 60 millimeter Dual Caster-wielen, rijdt onze volgeladen koffer soepel, stabiel en geruisloos met je mee.

Victorinox Lexicon koffer

“De Lexicon Collection tilt travel gear naar een hoger niveau en biedt premium zakelijke bagage die aan specifieke gebruikersbehoeften voldoet, aldus Carsten Kulcke, CEO van Victorinox Travel Gear. “De Lexicon Global Carry-On is meer dan een standaardhandbagagekoffer. Naast het grotere volume zorgt de koffer er ook voor dat zakelijke reizigers zelfs tijdens hun reis verbonden blijven, waardoor werken onderweg veel eenvoudiger wordt.”

De Lexicon-collectie is nu verkrijgbaar in zwart en titaniumgrijs, met een prijskaartje vanaf 395 euro. De koffers worden geleverd met de Victorinox Travel Gear-garantie van tien jaar, voor uitgebreide ondersteuning en bescherming.

Wat ons betreft een zeer goede koop voor zowel korte als lange termijn, voor elk type reiziger!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram