10 Opmerkelijke Restaurant Fails

10 Opmerkelijke Restaurant Fails

Tien opmerkelijke restaurant fails op een rij. Welke van deze restaurants met slechte recensie is het ergst?

koelcel eten cool snelvriezer - 10 slechte Restaurant Fails

Er hangt altijd een zekere opwinding in de lucht wanneer een nieuw restaurant zich in de buurt opent. Eindelijk een reden om het huis te verlaten. Echter, niet alle eetgelegenheden zijn het waard om te ontsnappen uit je bubbel van Netflix..

Sommige van onderstaande eetgelegenheden zijn simpelweg geboren om te mislukken. Het zijn de ergste van de slechtste van de meest trieste experimenten op het gebied van food hospitality.

Kijk mee naar deze tien restaurant fails!

10. Death Row Dinners – Londen

Deze chef-koks besloten om een eetcafé met een doodstraf-thema te openen. Wat zou er mis kunnen gaan? Mensen hebben geen probleem met macabere restaurants, maar de doodstraf zo laconiek benaderen bevalt niet iedereen. Geen strop en niet voor straf de koelcel in; dit restaurant kreeg al snel de doodstraf.

 

9. Hulk Hogan’s Pastamania! – Bloomington, Minnesota, VS

De Hulkster probeerde het eens als restaurateur met dit Italiaanse fast-food eetcafé. Het had klassieke dishes zoals “Hulk-U’s” en “Hulk-a-Roos” op de menukaart, maar men ontving dit eten koel. Hoewel de WWE worstelshows er gratis te zien waren, was het etablissement binnen een jaar alweer gesloten. Sorry, Hulkamaniacs.

 

8. American Delight & Taste of Africa (Plus Mexican Food) – Rockford, Illnois, VS.

Als je een paar minuten naar de naam van een restaurant moet kijken om te begrijpen wat er aan de hand is, dan is dat niet een goed teken. Dit Amerikaanse en Afrikaanse (plus Mexicaanse) eetcafé is helaas gesloten. Nu zullen we helaas nooit die hotdog-and-peanut stoofpot nacho’s proeven..

 

7. Dans le Noir? – New York City, VS

Ze zeggen dat je vooral met je neus eet. Maar hoe zit het met je ogen? Is het niet belangrijk om naar voedsel te kijken? “Nee joh”, aldus de makers van het restaurant ‘dining in the dark’. Het eten was overigens duur en smaakloos, en oh ja, je zag geen hand voor ogen. Wat denk je? Het licht is daar nu definitief uit.

 

6. Hitler’s Cross – Mumbai, India

Wanneer je denkt aan de gek achter de Holocaust, dan denk je ongetwijfeld aan lekker eten. Of toch niet? Dit restaurant had het allemaal: heerlijk eten en, natuurlijk, swastika’s. Binnen een week veranderden de restaurateurs de naam en elimineerden alle verwijzingen naar de nazi-partij. Of het eten bij dit restaurant in het bloedhete Mumbai net zo rot was als de man achter WOII dat weten we niet, maar het is te hopen dat ze in ieder geval een snelvriezer hadden om het eten goed te houden..

Een kleine troost, in India is de swastika niet ongewoon. Dit koppelen aan Hitler was alleen niet zo handig..

 

5. ’s Baggers – Neurenberg, Duitsland

Met een naam als ‘Baggers’ zou je allesbehalve een eetcafé verwachten dat volledig bemand is door robots. Toch? Er werken geen mensen in dit restaurant, wat natuurlijk erg gezellig moet zijn geweest. Wat scheelt is dat er bijna niemand naar dit restaurant is geweest als gast. Goede reden om het te sluiten. Het lijkt erop dat mensen die mensen nodig hebben, tenslotte de gelukkigste mensen zijn.

 

4. Buns and Guns – Beiroet, Libanon

Er gaat niks boven de geur van napalm-frietjes in de ochtend. Dit restaurant met een militair thema ging niet alleen zo ver dat ze hun gerechten bijvoorbeeld ‘granaat met raket’ noemden, ze hadden zelfs een constante loop van geweerschoten op de achtergrond als sfeermuziek. Misschien wel het enige restaurant ter wereld waar de werknemers PTSS hebben opgelopen, is nu dicht. Had iets te maken met mensen die de verschrikkingen van oorlog tijdens het eten willen vergeten, ofzo.

 

3. Magic Restroom Cafe – City of Industry, Californië, VS

Je leest dat goed. Het hybride restaurant/toilet waar niemand op zat te wachten. Toiletten als kommen? Check. Toiletten als stoelen? Check. Overal urinoirs? Check. Gesloten vanwege een tekort aan klanten die niet walgden? Check.

 

2. Hybird – New York City, VS

Deze gebraden kippen-tent had alles in huis: een geweldige locatie in Chelsea Market NY, met steun van een gerenommeerde chef-kok en Roots-drummer Questlove, en kip waarvan bekend was dat ze behoorlijk fatsoenlijk was. Het probleem? Het was geestdodend duur. Een bucket kip, zonder extra’s, droeg een prijskaartje van $41. Binnen zes maanden kon de tent dicht en er was geen haan die er naar kraaide.

 

1. Colony Cafe, Miami, VS

Dit restaurant in Miami staat regelmatig bovenaan de lijst met ‘slechtste restaurants in het land’ en is het laagst beoordeelde restaurant van Yelp. Waarom is het zo slecht? Het eten en de bediening! Hoe overleeft de tent dan keer op keer alle slechte recensies? Volgens sommigen komt het onder meer omdat ze de naam continu veranderen. Ook andere twijfelachtige technieken worden niet geschuwd. Klinkt lekker!

Ken jij dergelijke restaurant fails, laat het ons weten!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram