Nu te koop: Belvedere Vodka limited edition RED fles strijdt tegen HIV/AIDS

Belvedere Vodka limited edition RED

Nu te koop: Belvedere Vodka limited edition RED fles strijdt tegen HIV/AIDS

De Belvedere Vodka limited edition RED fles is nu verkrijgbaar. Koop de fraaie fles en strijdt mee tegen HIV/AIDS.

Belvedere Vodka limited edition RED

Afgelopen vrijdag, 1 december was het Wereld Aids Dag. Als label dat graag betrokkenheid toont en een bijdrage levert aan de strijd tegen de vreselijke ziekte, ging Belvedere voor de zesde keer een samenwerking aan met (RED) en The Global Fund.

Sinds afgelopen weekend is de originele luxury vodka verkrijgbaar in een bijzondere limited edition (BELVEDERE)RED-uitgave. Deze vuurrode fles is niet alleen een ware must-have voor de liefhebber of verzamelaar, maar veel meer dan dat. Liefst 50% van de winst gaat namelijk naar de strijd tegen HIV/AIDS in Afrika.

(BELVEDERE)RED is tot eind 2017 beschikbaar bij slijterij ‘Sterk’ in Amsterdam voor een adviesprijs van €41,50. Tot op heden bracht de verkoop van (BELVEDERE)RED al genoeg geld op om 40,000 vrouwen te behandelen en de overdracht van HIV op hun baby’s te voorkomen.

De (BELVEDERE)RED limited edition trekt met zijn fraaie design de aandacht voor het goede doel. Belvedere’s iconische fles, met daarop het Poolse presidentiele paleis, kleurt felrood met een parelmoer-matte finish. De fles is het gehele feestseizoen beschikbaar in 70cl, dus doe vooral jezelf of iemand anders een fles cadeau en draag bij.

Belvedere Vodka limited edition REDBelvedere Vodka limited edition RED Martini

Om deze zesde samenwerking te vieren, ontwikkelde Belvedere dit jaar overigens ook de (BELVEDERE)RED Martini. Dit is een verfrissende ode aan (RED) door zijn rode gloed en de zachte maar rijke smaak van Belvedere Vodka. Hobbybartenders stirren met onderstaande recept een cocktail voor de goede zaak.

Belvedere Vodka limited edition RED martini(BELVEDERE)RED Martini

60 ml Belvedere Vodka
10ml zoete vermout
5 ml Maraschino likeur
2 scheutjes Peychaud’s bitters

Roer alle ingrediënten met ijs. Schenk uit in een martiniglas en garneer met sinaasappelschil.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram