Vrouwen stellen hoge eisen aan het ondergoed van een man

Vrouwen stellen hoge eisen aan het ondergoed van een man

Motivaction, een onafhankelijk onderzoeksbureau, heeft een onderzoek gedaan onder 1000 Nederlandse mannen en vrouwen over boxershorts.

Hieruit bleek dat vrouwen mannen veel aantrekkelijker vinden als zij aandacht besteden aan hun ondergoed. Mannen daarentegen denken dat het weinig uitmaakt wat voor ondergoed ze dragen.

Milieuvriendelijk ondergoed
Natuurlijk moet het ondergoed schoon en mooi zijn en lekker zitten. Echter maarliefst 75 procent van de vrouwen wil dat het ondergoed vrij is van kinderarbeid. Daarnaast vinden vrouwen het ook belangrijk dat het ondergoed gemaakt van eerlijke en natuurlijke stoffen. Het moet dus helemaal milieuvriendelijk zijn. Uit onderzoek is gebleken dat mannen veel minder waarde hechten aan deze punten. Zolang je het niet kunt zien, is het onbelangrijk volgens hen.  Toch geven mannen aan de mening van hun partner mee te nemen in de keuze voor ondergoed.

Kleur en vorm
Mannen en vrouwen gaan beiden voor effen kleuren ondergoed. Mannen gaan vooral voor felle kleuren, terwijl vrouwen simpel wit of zwart ondergoed veel mooier vinden. Daarnaast zien vrouwen een man het liefst in een strakke boxer, terwijl de meeste mannen een losse boxer prefereren. Bij het kopen van mannenondergoed let een vrouw vooral op de prijs, maar mannen hun keuze baseren op kleur, motief en materiaal.

Er is dus een groot verschil tussen mannen en vrouwen op het gebied van ondergoed. Dus mannen, als jullie met jullie mannenondergoed een beetje in de smaak willen vallen bij vrouwen, zorg dan dat het milieuvriendelijk is, het een strakke boxer is en wit of zwart is!

Geschreven door:

Shortsformen

Website:  Shortsformen.nl

2Reacties

  • Michael
    10 juni 2011

    Wist je ook dat mannen maar 3 stuks mannenondergoed meenemen op een vakantie van 1 week?

  • Pingback: Voor mijn man alleen maar Boss boxershorts | Merkkleding te koop
    15 oktober 2012

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram