Zet Hendrick’s Gin nieuwste giftpack op je verlanglijstje

Hendrick's Gin giftpack secret order

Zet Hendrick’s Gin nieuwste giftpack op je verlanglijstje

Eén kopje cocktail, alstublieft! Tipsy kerstfeestjes met Hendrick’s Gin nieuwste giftpack..

Hendrick's Gin giftpack secret order

De feestdagen staan voor de deur en de verlanglijstjes worden gereed gemaakt. Houd je van gin? Dan heb je geluk! Ieder jaar presenteert ‘s werelds wonderbaarlijkste gin namelijk een minstens zo buitengewone giftpack.

Hendrick’s Gin geeft dit jaar zijn meest geliefde groente – immers geen gincocktail zonder iets groens – een buitengewoon podium met de ‘Secret Order’ giftpack. Dit nieuwste limited edition cadeau onthult de geheimen van de komkommerorde: ongewone dranken in een sprookjesachtige kop en schotel. Er zijn twee designs te verzamelen voor beschonken thee-soireetjes – ja, ook voor ons mannen.

Die doorsneedrinkebroers mogen dan het glas verkiezen voor hun gincocktail, wonderlijke gin-nippers volgen het voorbeeld van Hendrick’s geheime orde: gin in porselein. Het Secret Order giftpack bestaat uit een 70cl fles Hendrick’s Gin met wonderschone kop en schotel. Het servies komt in twee verschillende designs, zodat ginliefhebbers een set kunnen verzamelen. Een derde design blijft net als het genootschap niet voor iedereen toegankelijk. Deze is enkel te koop op Schiphol en andere vliegvelden.

Het bijgeleverde geheime menu van gincocktails helpt iedereen de magie der komkommers machtig te worden. Sprookjesachtige ginfeestjes vragen om Hendrick’s Gin & Tonic met een komkommergarnering. Of een van de andere curieuze cocktails zoals de Cucumber Basil Smash. Dit recept mixt genoeg om twee theekopjes te vullen tijdens een knusse gin-tête-à-tête. De verborgen recepten ontdek je allemaal op de cadeauverpakking.

Hendrick's Gin giftpack secret order cadeau

Cucumber Basil Smash met Hendrick’s Gin

 Ingrediënten

  • 50 ml Hendrick’s Gin
  • 25 ml vers citroensap
  • 10 ml suikersiroop
  • 10 kleine blaadjes basilicum
  • 5 dunne schijfjes verse komkommer

Garnering
Een schijfje komkommer

Bereiding
Doe de basilicumblaadjes en komkommerschijfjes samen met de suikersiroop in een shaker en stamp goed fijn. Voeg Hendrick’s Gin, vers citroensap toe en vul de shaker tot driekwart met ijsblokjes. Shake 10 seconden, zodat de ingrediënten goed gemixt worden. Schenk de cocktail door een zeef uit in de twee theekopjes. Voeg in elk theekopje een ijsblokje toe en garneer met een schijfje komkommer.

Hendrick’s ‘Secret Order’ is voor een adviesprijs van €35,99 te koop bij Gall&Gall, Sligro en betere slijterijen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram