Dallara heeft zijn eerste Road Car onthuld, de deurloze “Stradale”

Dallara Stradale

Dallara heeft zijn eerste Road Car onthuld, de deurloze “Stradale”

De Dallara Stradale is de allereerste openbare weg-legale bolide van het Italiaanse automerk. En hij komt zonder deuren..

Dallara Stradale

Ter gelegenheid van 80 jaar bedrijfsactiviteiten heeft Dallara, Italiaanse fabrikant van raceautochassis, plannen bekendgemaakt voor zijn allereerste auto voor op de openbare weg.

Bekend als de ‘Stradale’, is het voertuig een koolstofvezel, tweezits sportwagen met een turbocharged vier-cilinder motor die voorzien is van 400pk.

De auto weegt ongeveer 855 kilogram, is uitgerust met speciale Pirelli-banden en wordt geleverd in handmatige of paddle-shift automatische opties met één versnellingspook. Voor wat betreft de body kunnen consumenten kiezen tussen twee vooruitstrevende modellen – er is zelfs een variant zonder deuren, dak of windscherm.

Dallara Stradale

“Dit project somt alles op wat we hebben geleerd van racen en van samenwerkingen met onze klanten, en ik ben ervan overtuigd dat degenen die deze auto zullen gebruiken, het plezier van het rijden zullen ervaren”, legt Giampaolo Dallara, president van Dallara Automobili. “Ze stappen in de auto om een ​​mooie rit te maken en het plezier van rijden te ervaren.”

Op dit moment is het bedrijf van plan om de komende vijf jaar 600 modellen te produceren; de verkoopprijs begint bij ongeveer $ 183.000, zo’n €155.00,-.

Dallara Stradale

Dallara Stradale

Post a Comment

#Volg ons op Instagram