GIVEAWAY: Feel like a Rockstar met BOLAS Limited Editions

Bolas boxers limited edition giveaway

GIVEAWAY: Feel like a Rockstar met BOLAS Limited Editions

De gave limited edition ‘Rock’ boxershorts van BOLAS zijn sinds vorige maand verkrijgbaar en wij geven liefst negen paar weg!

Bolas boxers limited edition giveaway

Onlangs presenteerde één van favoriete ondergoedmerken zijn nieuwe najaarscollectie. BOLAS onthulde maar liefst twaalf gloednieuwe boxershorts geïnspireerd op Rock ‘n’ Roll en wij geven ze weg!

Acht shorts waren voor oktober al verkrijgbaar, maar BOLAS introduceerde afgelopen maand ook nog eens vier Limited Editions. En ze zijn tof, heel tof.

De nieuwe boxers brengen in iedere man de Rockster naar boven. De Solid as a Rock shorts hebben zeer fraaie kleurencombinaties en geven een echt Rock ‘n’ Roll gevoel. Je zou bijna zonder broek willen lopen, ware het niet dat de temperatuur het niet toelaat.

Het zijn de krachtige prints die de High End boxers karakter geven. Deze vijfde collectie beschikt namelijk over skulls, grunge, graffiti en rozen. Wie laat jij een roos plukken?

De specials zijn overigens verpakt in de welbekende doorzichtige bal, voorzien van een sleutelhanger. Ze zijn ook verkrijgbaar in de standaardverpakking tegen de reguliere verkoopprijs van € 19,95 per stuk.

 

Bolas boxers limited edition giveaway

BOLAS Boxers winnen

Omdat wij de BOLAS Limited Edition ‘Rock’ boxers zo ontzettend tof vinden, geven wij zelf een reeks boxers weg. Doe heel simpel mee via onze social media, kies jouw favoriet en win één van de negen wincodes!

Meedoen kan ook door ons te volgen op Facebook en Instagram, en ons te mailen met ‘ROCKSTAR’!

De winnaars maken we 5 december bekend!

Bolas boxers limited edition giveaway

BOLAS Boxers kopen

Naast de nieuwe Rock ‘n’ Roll collectie blijft BOLAS uiteraard ook verkrijgbaar in basiskleuren als zwart, blauw en grijs. Deze kleuren staan iedere man en raken bovendien nooit uit de mode. Ook deze shorts zijn – naast boxers uit eerdere collecties – op de website te vinden.

Bolas boxers limited edition giveaway

1 Reactie

  • Diny Gijsberts
    22 november 2017

    Grafitti voor mijn zoon Bjorn
    Volg op instagram onder Momzymom
    Twitter onder MissMomzy
    google+ gedeeld
    Pinterest onder DinyG

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram