GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor Suburbicon

Suburbicon Matt Damon - Coen Brothers

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor Suburbicon

Win kaarten x2 voor Suburbicon, een nieuwe donkere comedy film van de Coen Brothers, met Matt Damon in de hoofdrol en geregisseerd door George Clooney.

Welkom in Suburbicon: een Amerikaans voorstadje met prachtige huizen, smetteloze tuintjes en keurige gezinnen. Vader Gardner Lodge (Matt Damon) en zijn vrouw Rose (Julianne Moore) wonen hier gelukkig met hun 10-jarige zoontje Nicky, tot alles verkeerd loopt. Benieuwd hoe? Win bioscooptickets!

Wanneer ze op een dag te maken krijgen met een gewelddadige overval, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen al snel de overhand in Suburbicon. Tot wat zijn modelburgers in staat wanneer ze in het nauw worden gedreven? Suburbicon is het even hilarische als absurde antwoord.

Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze ingenieuze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen. Matt Damon, Julianne Moore en Oscar Isaac leiden een sterrencast in een productie van Joel Silver (The Matrix, V for Vendetta) en Teddy Schwarzman (The Imitation Game).

suburbicon bioscoop kaarten winnenWINACTIE Suburbicon!

Win twee gratis biostickets en bekijk deze film samen met iemand naar keuze in de bioscoop.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘suburb’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten.

Succes!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram