Hackers kraken iPhone X’s Face ID Security System

Hackers kraken iPhone X’s Face ID Security System

Hackers kraken iPhone X Face ID Security System. Check de video!

Het Vietnamese beveiligingsbedrijf Bkav beweert dat het ‘t Apple iPhone X Face ID-beveiligingssysteem heeft gekraakt met een masker dat $ 150 kostte om te maken.

De face-replica is gemaakt met een driedimensionaal geprint plastic frame, een siliconenlaag om de huid te imiteren, make-up en 2-D afdrukken van de ogen en mond van de persoon.

Hoewel de hack een aanzienlijke hoeveelheid tijd, moeite, technologie en vaardigheid vereist, bewijst dit nog steeds dat Apple’s nieuwe AI-beveiligingssysteem inderdaad kan worden gekraakt, en vrij onmiddellijk, zoals blijkt uit de video hierboven.

De bezorgdheid is misschien niet zo’n grote bedreiging voor gewone gebruikers, maar voor beroemdheden, miljardairs en nationale leiders, van wie de iPhone X mogelijk kan worden ontgrendeld via een wassenbeeldenfiguur uit een museum of zelfs wanneer het slachtoffer slaapt, is het bijzonder risicovol, zoals opgemerkt door beveiligingsonderzoeker Marc Rogers. “Het herkenningsmechanisme is niet zo strikt als je denkt”, aldus de Bkav-onderzoekers. “We hebben alleen een half gezicht nodig om het masker te maken. Het was eenvoudiger dan we vooraf hadden gedacht.”

Bekijk de bovenstaande video om het zelf te zien!

iPhone X Face ID Security System gehackt

Post a Comment

#Volg ons op Instagram