‘Man’s Best’ is de verleidelijke nieuwe geur van bruno banani

bruno banani man's best herengeur

‘Man’s Best’ is de verleidelijke nieuwe geur van bruno banani

De nieuwe Bruno banani geur ‘Man’s Best’ is ondeugend en verleidelijk. Een must-have voor de authentieke mannen onder ons.

bruno banani man's best herengeur

Bruno banani heeft een gloednieuwe geur gelanceerd voor mannen met stijl. Zet je verleidelijke glimlach op, blijf relaxed en break the rules met Man’s Best!

We kennen bruno banani natuurlijk allemaal als de meest verleidelijke geur op de markt. Wie banani’s geuren draagt, staat met een zekere elegantie in het leven en krijgt op beschaafde wijze wat hij wil. Op maat gemaakt voor mannen met zelfvertrouwen, stijl en een charismatische geest.

Ook de nieuwe mannelijke geur is enorm charmant. Vergelijk het met flirten. De meeste mannen weten dat initiatief nemen belangrijk is, zonder hier teveel je best voor te doen. De vrouw wil serieus worden genomen, maar staat altijd open voor een onderonsje. Blijf dus authentiek en vol zelfvertrouwen!

bruno banani man's best herengeur

Bruno banani’s Man’s Best is de perfecte bondgenoot voor hen die zich van hun beste kant willen laten zien, en ook zo willen ruiken. De geur beschikt namelijk over de juiste dosis ingrediënten voor het flirten en verleiden, of dit nou aan de bar is of in de boardroom.

Vakkundig gemixt in één unieke geur en een tikkeltje gewaagd, opent Man’s Best met een frisse blend van sappig appel, fonkelend pittig pomelo fruit en fris pulserende roze peper. Voeg hier de fascinerende blend van vurig nootmuskaat, betoverend nootmuskaat, krachtig kasjmier-houtakkoord en vanille aan toe en je hebt de perfecte openingszin.

Man’s Best is de nieuwe must-have herengeur en is vanaf deze maand in diverse maten verkrijgbaar bij bruno banani verkooppunten, met een adviesprijs vanaf € 20,-. Ontdek ook de After Shave Spray, Shower Gel en Deo’s uit dezelfde lijn.

bruno banani man's best herengeur

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram