Trailer: Tom Hanks & Meryl Streep in Steven Spielberg’s ‘The Post’

Steven Spielberg The Post film

Trailer: Tom Hanks & Meryl Streep in Steven Spielberg’s ‘The Post’

De trailer van Steven Spielbergs nieuwe film The Post is gearriveerd. Met Tom Hanks en Meryl Streep in de hoofdrol, wordt dit een Oscar-kandidaat..

De film draait om het de verhalen rondom The Washington Post’s publicatie van The Pentagon Papers. Met een ervaren cast en een legendarische regisseur, verwachten wij veel van deze productie.

In de film speelt Meryl Streep de toenmalig uitgever van Washington Post, Katharine Graham – de eerste vrouwelijke uitgever binnen de grote Amerikaanse media – en Tom Hanks als de voormalige redacteur van de krant, Ben Bradlee.

De manier waarop ze hebben gelogen, die dagen moeten voorbij zijn“, zegt Hanks in de trailer. We zouden allemaal naar de gevangenis kunnen gaan … wat zal er gebeuren als we niet publiceren? We zullen verliezen. Het land zal verliezen.

De verdere cast bestaat verder uit David Cross, Alison Brie, Tracy Letts, Bob Odenkirk, Sarah Paulson, Jesse Plemons en Matthew Rhys. Nu al genoemd als Oscar-kandidaat, is Steven Speilberg’s nieuwste creatie geschreven door het duo Josh Singer en Liz Hannah; daarbij zijn Amy Pascal en Kristie Macosko Krieger betrokken als co-producenten

Bekijk de eerste trailer van The Post bovenaan en verwacht de film medio 12 januari 2018 in de bioscoop.

Steven Spielberg The Post film

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram