Apple onthult nieuwe Series 3 Smartwatch met Hermès

Apple Watch Series 3 Hermès

Apple onthult nieuwe Series 3 Smartwatch met Hermès

Apple heeft de nieuwe Series 3 Smartwatch met Hermès onthuld. Maak kennis met de Apple Watch Series 3 Hermès Black Medor edition.

Apple Watch Series 3 Hermès

Het Franse modehuis Hermès is opnieuw samen met Cupertino’s Apple een partnership aangegaan met de Apple smartwatch, en het resultaat mag er zijn.

De gloednieuwe smartwatch van de twee grootmachten betekent luxe toegevoegd aan functionele technologie. Gemaakt voor het Series 3-model, in zowel 38 mm als 42 mm opties, zijn de Médor handgemaakte bandjes verkrijgbaar in zowel Noir Swift dubbele en single tour-variëteiten. De riempjes zijn gemaakt door ambachtslieden in Frankrijk, die Swift leer gebruikten en piramidevormige nopjes hebben toegevoegd aan beide zijden.

Volgens Apple is het ontwerp van de riem gebaseerd op halsbanden van honden – een van de eerste door Hermès geproduceerde objecten die helemaal teruggaat tot in de jaren dertig, toen het werd aangepast tot een heupriem.

Apple Watch Series 3 Hermès

De samenwerking biedt de gebruiker ook een exclusieve Hermès-wijzerplaat, geïnspireerd op het klassieke Carrick-lettertype. Standaardfuncties van de Apple Watch Series 3 zijn onder meer ingebouwde cellulaire technologie voor bellen en muziek streamen, zonder telefoon, upgrades van gezondheidsfuncties, OS4 en nog veel meer bekijken.

De Apple Watch Series 3 met Hermès Médor Noir Swift Leather in 38mm Double Tour of 42mm Single Tour zijn vanaf 14 november verkrijgbaar bij Apple-winkels, Apple.com, Hermès Boutiques en Hermes.com.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram