Herenondergoed van Nederlands luxe label Claesen’s draait om kwaliteit

Claesen's herenondergoed

Herenondergoed van Nederlands luxe label Claesen’s draait om kwaliteit

Nederlands kledingmerk Claesen’s floreert in de markt van luxe herenondergoed dankzij kwaliteit. Ontdek nu Claesen’s No.1.

Claesen's herenondergoed

De markt van boxershorts en herenondergoed is een zeer concurrerende. Des te knapper dat het Nederlandse kledingmerk Claesen’s zeer geliefd is met zijn herenondergoed, maar dat natuurlijk is niet zonder reden..

Claesen’s werd in 1993 opgericht in Amsterdam door drie vrienden, met als doel een nieuw merk tricot ondergoed voor heren te introduceren. Inmiddels heeft het label zijn collectie uitgebreid met damesondergoed en kinderkleding, maar het is uiteraard hun collectie herenondergoed die onze aandacht trekt.

Het Nederlandse kledingmerk heeft kwaliteit overduidelijk als belangrijkste pijler en laat dit iedere collectie weer blijken. Het luxe ondergoed is afgestemd op de wensen van de man en is daarmee in zowel comfort als uiterlijk bijzonder betrouwbaar.

Claesen's No.1 luxe herenondergoed

Wat bijdraagt aan het waarborgen van de kwaliteit, is het feit dat Claesen’s een eigen fabriek runt in India. Het label is zodoende niet afhankelijk van derden, beschikt over fulltime kwaliteitscontrole en kan volledige transparantie bieden.

Bovenstaande heeft er mede aan bijgedragen dat in 2014 Claesen’s No.1, luxury menswear is geboren. Een Peruaans Pima cotton programma voor heren. De collectie is sinds zijn lancering een hit onder beroemdheden en professionals, dankzij zijn unieke stof, kleurenpalet en stijl. Ondergoed bestaande uit zes verschillende vormen – met het dandy-tijdperk in gedachten – en waarbij de kleuren van vaste stoffen worden gecombineerd met paisley prints.

De nieuwste collectie ondergoed voor heren, bestaande uit briefs, boxers, hemden en T-shirts, is zoals we het graag zien: Hoge kwaliteit, comfortabele fitting en fraai design. Je vindt de luxe herencollectie nu bij officiële verkooppunten en de online shop van het label uit Amsterdam.

Claesen's No.1 luxe herenondergoed

Claesen's No.1 luxe herenondergoed

Claesen's No.1 luxe herenondergoed

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram