10 redenen om de iPhone X te kopen

10 redenen om de iPhone X te kopen

Ein-de-lijk is het zover: de iPhone X is te koop! Ben jij een van de eersten in Nederland met Apple’s iPhone van de toekomst? Waarom jij de iPhone X moet kopen, lees je hieronder.

  1. De trendzetter

De iPhone X (of iPhone 10) werd gelanceerd ter ere van de 10e verjaardag van de iPhone. Tien jaar lang heeft Apple het design, de technologieën en de mogelijkheden van de iPhone getweakt en geperfectioneerd tot de spectaculaire iPhone X: de kers op de taart van dit iPhone-decennium. Deze nieuwste iPhone is volgens Apple dan ook hét voorbeeld van een nieuwe generatie smartphones. En dat maakt jou dé trendzetter!

  1. Futuristisch nieuw design

De iPhone X is Apple’s eerste smartphone met een futuristisch edge-to-edge beeldscherm. Een wat?! Een beeldscherm dat de gehele voorkant bedekt. Hierdoor heeft de nieuwe iPhone X een compleet andere look dan al zijn voorgangers. Zo stond iPhone bekend om de klassieke schermranden en een thuisknop aan de onderkant. Bij de iPhone X hebben schermranden en thuisknop dus plaatsgemaakt voor beeldscherm. ‘Thuiskomen’ doe je op de iPhone X niet meer via je vinger, maar via je gezicht!

waarom iphone x kopen

  1. Super veilig door jouw gezicht

Innovatieve technologieën en speciale sensoren komen samen in Apple’s nieuwe beveiligingssysteem: Face ID. Hiermee ontgrendel je jouw iPhone X met je gezicht. Dit is de vervanger van Touch ID, waarbij je jouw telefoon ontgrendelt met je vingerafdruk.

Door een scan te maken van je gezicht, opent jouw iPhone X alleen wanneer hij jou voor zich heeft. De speciale sensoren in de 7-megapixel selfiecamera zorgen voor deze unieke scan. Deze werkt zelfs in het donker en meet met deze sensoren zelfs de diepte van je gezicht, waardoor je de super slimme iPhone X niet in de maling kunt nemen met een foto. Dit maakt jouw telefoon nóg unieker. Volgens Apple is Face ID dan ook de meest veilige manier van ontgrendelen ooit.

  1. De vetste foto’s

De cameraspecificaties van de iPhone waren altijd al indrukwekkend. De iPhone X tilt Apple’s camera game naar een ultra-hoog niveau. Zo heeft de iPhone X aan de achterzijde maar liefst twee pittige 12-megapixelcamera’s. Deze zorgen voor foto’s met een indrukwekkend realistische scherptediepte.

waarom iphone x kopen

Bij de camera aan de voorzijde deed Apple er nog een schepje bovenop. Zo is de 7-megapixel selfiecamera uitgerust met verschillende sensoren en hoogstaande cameratechnologie. Deze technieken ondersteunen niet alleen Face-ID, maar zorgen ook voor super likeable selfies!

  1. Strike a pose!

Naast de krachtige camera’s heeft Apple zogenaamde TrueTone fotostudio-software ontwikkeld. Deze software zorgt voor een geoptimaliseerde lichtbalans waardoor je foto’s schiet alsof je in een fotostudio bent! Dit is vooral handig voor het maken van foto’s bij weinig licht. Zo leg je jouw romantische herinneringen met die super knappe Tinder-date bij kaarslicht haarscherp vast met jouw nieuwe iPhone X.

Maar met de speciale portretmodus laat Apple pas echt zien wat de iPhone X in huis heeft. Zo kun je met de twee aparte lenzen een verbluffende scherptediepte creëren. De iPhone X maakt de persoon op de voorgrond haarscherp en de achtergrond vaag of donker. Strike a pose!

waarom iphone x kopen

Apple’s videokwaliteit van de afgelopen tien jaar was al episch. De videotechnologie van de iPhone X steekt hier nog eens met kop en schouders bovenuit, want met de iPhone X telefoon kun je filmen in 4K met maar liefst 60 frames per seconde! Dit is buitengewoon hoog voor een smartphone; normaliter zie je deze kwaliteit alleen bij systeemcamera’s. In combinatie met de TrueTone fotostudio-software levert dit realistische beelden op met levensechte kleuren. Ook filmen in het donker is no problemo voor de nieuwe X!

KPN heeft nog vijf andere redenen beschreven, die jou absoluut gaan overtuigen om dit toestel van de toekomst te kopen. Ben jij de early adaptor die als eerste gaat pronken met de iPhone X?

1 Reactie

  • Cvries
    7 februari 2018

    Apple gaat zo snel met hun ontwikkeling, ik zit nog altijd met een iphone s5

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram