GIDS: Geld besparen voor uitjes met de mannen

geld besparen energie telefoon

GIDS: Geld besparen voor uitjes met de mannen

Mannenuitjes met vrienden kunnen behoorlijk duur zijn. Hoe kunnen we simpel geld besparen om de uitjes iets draaglijker te maken?

geld besparen energie telefoon

Op pad met de mannen kost een aardig centje. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een voetbalwedstrijd, een avondje stappen, of racen op het circuit van Zandvoort. Welke mannenuitjes organiseert jouw eigen vriendengroep vaak?

Om voldoende geld over te houden voor deze uitjes kun je op verschillende manieren geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van je energiekosten, het verlagen van je telefoonrekening, enzovoorts. Op deze manier houd je aan het eind van iedere maand al snel enkele tientallen euro’s over voor andere leuke dingen! In dit artikel vertellen we je hoe je op een slimme manier geld kunt besparen voor mannenuitjes.

Goede energieleveranciers vergelijken

Energie vergelijken is tegenwoordig heel eenvoudig. Er zijn tal van verschillende websites waarop energieleveranciers met elkaar vergeleken kunnen worden, om zo de goedkoopste energieleverancier te vinden. Vaak is het zelfs mogelijk om direct vanuit deze vergelijkingstool over te stappen naar een andere energieleverancier! Houd er wel rekening mee dat dit pas kan aan het einde van je lopende contract.

Mocht je eerder over willen stappen, dan brengt dit vaak een overstapboete met zich mee. Deze overstapboete kan oplopen tot zo’n 125 euro, afhankelijk van het aantal maanden wat je energiecontract nog loopt.

Tip: om voorbereid te zijn op de toekomst kan het verstandig zijn om nu al voor groene energie te kiezen. Er zijn verschillende energieleveranciers die groene energie aanbieden. Houd er rekening mee dat deze “groene” energie soms minder groen is dan consumenten denken! Het kan namelijk ook om CO2-gecompenseerde energie gaan.

Besparen op je telefoonkosten

Naast de mogelijkheid om te besparen op je energiekosten is het eveneens mogelijk om te kiezen voor een goedkoper telefoonabonnement. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over het gebruik van een sim only abonnement, in plaats van een abonnement met toestel? Met en sim only abonnement betaal je niet langer voor het aflossen van de telefoon zelf, waardoor je logischerwijs al snel enkele tientallen euro’s per maand kunt besparen. Dit geld kun je gebruiken voor leuke uitjes met je vriendengroep.

 

Net als voor het vergelijken van energieleveranciers is het ook bij het vergelijken van telefoonabonnementen raadzaam om voor een online vergelijkingstool te kiezen. Zo zie je in een oogopslag welke provider de goedkoopste abonnementen aanbiedt!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram