Terugblik op het 538DJ Hotel met David Guetta

Terugblik op het 538DJ Hotel met David Guetta

Een private showcase van legende David Guetta. The Student Hotel en Radio 538 maakten dit werkelijkheid tijdens ADE met het 538DJ Hotel!

538DJ Hotel - David Guetta - The Student Hotel - ADE - Radio 538

Als The Student Hotel je uitnodigt voor een privéfeestje met David Guetta dan zeg je natuurlijk geen nee. Als je vervolgens ook nog eens na afloop hiervan een overnachting krijgt aangeboden in hun toffe co-living, co-working hotelconcept, dan heb je alle ingrediënten voor een hele mooie avond.

Vorige week donderdag bezochten wij het Amsterdamse om de DJ Showcase van David Guetta te aanschouwen. Gehuld in het bekende paars en groen, was The Student Hotel voor één keer omgetoverd tot het 538DJ Hotel.

Het aantrekkelijke hotel biedt alles wat jij je maar kunt wensen voor een weekend weg met vrienden: 24/7 inspiratie, talrijke faciliteiten tot je beschikking, een tof interieur en een bruisende studentenvibe. En in samenwerking met Radio 538 in de vorm van het 538DJ Hotel kon het dak er al helemaal af!

Deze exclusieve 538 showcase met één van ’s werelds grootste DJ’s was toegankelijk voor slechts 225 gasten en kende geen kaartverkoop. Alleen winnaars van de 538DJ Hotel-prijsvraag op Radio 538, 25 ADE Card-houders en speciale genodigden waren welkom. Waaronder wij dus.

Nadat de trolley in de zeer fraaie hotelkamer was gereden, was het aftellen totdat de deuren in het naastgelegen Parool-gebouw zouden openen. De dag hiervoor stond het 538DJ Hotel in het teken van Martin Garrix en dit was naar verluidt enorm gaaf.

538DJ Hotel - The Student Hotel - ADE - Radio 538

In het kader van ADE had Radio 538 eenmalig Hilversum ingeruild voor de riante lobby van The Student Hotel. Vanaf hun tafels, en in ons zicht, werden de populaire plaatjes van dit moment de ether ingeschoten.

Nippend van een drankje konden wij meeluisteren en –kijken, en werd het horloge nauwlettend in de gaten gehouden. Half tien het voorprogramma en half elf de Franse grootmeester zelf.

Bij onze binnenkomst van het Parool-gebouw is het voorprogramma al gestart. De enthousiaste menigte spreekt voor zich, hier is een goed feestje gaande. Het talentvolle Nederlandse DJ-duo Lucas & Steve blijkt achter de spinning tables te staan en weet het net gearriveerde publiek binnen enkele minuten met de handen in de lucht te krijgen.

538DJ Hotel - Lucas & Steve - The Student Hotel - ADE - Radio 538

Als de twee na hun set dankbaar het publiek bedanken, kondigen 538-DJ’s Coen en Sander aan dat het tijd is voor het hoofdgerecht: monsieur David Guetta. Begeleid door rook en verlichting is het alsof Guetta in een sci-fi-achtige ruimte zijn entree maakt. Binnen enkele seconden wordt duidelijk waarom deze man zo vereerd wordt.

Met het ene na het andere nummer, classic en nieuw, windt Guetta het enthousiaste publiek nog steviger om de vinger. Vele gasten leggen het muziekspektakel en de MC-skills van de DJ gretig vast. In de microfoon lovende woorden voor Amsterdam en de gasten vanavond aanwezig., wat zorgt voor nog meer onderlinge liefde.

538DJ Hotel - David Guetta - The Student Hotel - ADE - Radio 538

David Guetta draait een uur lang vloeiend en gevarieerd, voordat hij ons bedankt en achter laat met honger naar meer. Met deze showcase heeft de Fransman nogmaals aangetoond waarom hij al zolang aan de top staat. Ben je een keer op Ibiza, bezoek dan absoluut zijn shows in bijvoorbeeld Pacha.

Alle credits naar Radio 538 voor de set-up en many thanks naar The Student Hotel voor de invite en de zeer comfortabele L-Suite om de nacht perfect af te ronden! Ook eens een nachtje uitproberen? Naast Amsterdam kun je The Student Hotel ook vinden in diverse andere steden, onder andere Den Haag, Groningen en Rotterdam.

the student hotel playroom

De superdeluxe Play Room waar de DJ’s tijdens 538 DJ Hotel tussen de showcases door verbleven.

Photo Credits: Radio 538

Post a Comment

#Volg ons op Instagram