Trailer: Liam Neeson is terug om de boel te redden in ‘The Commuter’

The Commuter trailer Liam Neeson

Trailer: Liam Neeson is terug om de boel te redden in ‘The Commuter’

Liam Neeson moet wederom de boel redden in de nieuwe actiethriller The Commuter. Bekijk de trailer nu!

Alhoewel er sprake was van geruchten dat Liam Neeson niet meer de stoere held zou spelen in nieuwe actiefilms, zien we dat de beroemde acteur in The Commuter toch opnieuw de strijd aangaat.

Neeson schittert ditmaal als een verzekeringsverkoper, Michael, in de film geregisseerd door van Jaume Collet-Serra.

Michael neemt elke dag dezelfde trein naar en van het werk, maar bij dit keer wordt zijn dagelijkse routine onderbroken. Na het ontmoeten van een mysterieuze vreemdeling (gespeeld door Vera Farmiga), wordt Michael gedwongen om de identiteit van een verborgen passagier op de trein te ontdekken voordat de laatste halte wordt bereikt. Als hij begint met het ontrafelen van de levensbedreigende puzzel, realiseert Michael zich dat hij zich middenin een criminele samenzwering bevindt, die de dood voor hemzelf, zijn vrouw en collega’s kan betekenen.

De cast bestaat naast Leeson uit Patrick Wilson, Sam Neill en Elizabeth McGovern. The Commuter verschijnt medio januari 2018 in de bioscoop.

The Commuter trailer Liam Neeson

2 Comments

  • Cvries
    5 februari 2018

    Beetje jammer dat hij altijd eenzelfde soort rol speelt. Heb de film nog niet gezien maar ben bang voor weer een nieuw ‘Taken’ aftreksel.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram