Megakortingen en cashback op Philips koffiemachines? Wij weten waar!

Philips koffiemachines korting Wehkmamp

Megakortingen en cashback op Philips koffiemachines? Wij weten waar!

Vanaf deze week kun je heel voordelig die geweldige Philips koffiemachines kopen. Shop ze nu met hoge korting en cashback!

Philips koffiemachines korting Wehkmamp

Niks lekkerder dan een verse bak koffie van echte versgemalen koffiebonen. Dit kan met de luxe koffiemachines van Philips, die nu extra voordelig op te halen zijn!

We staan er bijna allemaal mee op, een heerlijke kop koffie. Niet alleen krijgen we er direct een energy boost van, ook de verrukkelijke aroma’s doen ons goed. En zeg nou eerlijk, niks beter dan een bakkie van echte koffiebonen?

Met de beroemde koffiemachines van Philips zet jij de perfecte échte koffie thuis. Niet meer langs de koffieketen, geen filterkoffie meer, maar alleen nog die heerlijk geurende koffiebonen, vers gemalen tot perfecte koffie. Natuurlijk is de machine wél geschikt voor gemalen koffie, mocht je dat willen.

Sinds kort krijgen we hele fraaie kortingen op de Philips koffiemachine bij online warenhuis Wehkamp. Daarbij krijgen we bovendien geld terug met hun huidige cashbackactie.

Philips EP3551/00 koffiemachine met digitaal display

Een hele interessante optie is de Philips EP3551/00 koffiemachine met digitaal display. Met dit apparaat heb je met één druk op de knop espresso en cappuccino.

Met de koffiemachine, uit de Philips 3100 series, kun je koffie naar eigen smaak bereiden. Wil je een romige cappuccino? Geen probleem. Toch een normale kop koffie? Je hoeft maar één knop in te drukken.

Je kunt zelf je favoriete koffiesmaak instellen met behulp van de aanpasbare maalinstellingen van de keramische molens en de aanpasbare waterhoeveelheid. Dankzij de poederoptie kun je trouwens ook cafeïnevrije koffie bereiden.

Met de volautomatische melkkaraf maak je trouwens simpel de perfecte cappuccino of latte macchiato. Je vult hem met melk, klikt hem op zijn plek en that’s it. De melkbeker zorgt er voor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd en giet vervolgens netjes een schuimlaag van de juiste temperatuur in jouw kop.

Je krijgt momenteel liefst 27% korting op de Philips EP3551/00 koffiemachine. Hij kost daarom nu geen E549, maar slechts E399. Daarnaast krijg je ook nog eens E25 extra cashback!

Klik hier om naar de shop te gaan voor meer info

Philips Koffiemachines met korting & cashback kopen bij Wehkamp

Ontdek snel de collectie Philips koffiemachine bij online warenhuis Wehkamp. Op dit moment zijn er hoge kortingen + extra cashback.

Zelfs op de Philips HD8824/01 koffiemachine, die door de Consumentenbond is uitgeroepen tot Beste Koop, krijg je momenteel E100 korting.

Ga snel naar de Wehkamp cashbackactie en scoor snel jouw favoriete Philips koffiemachine!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram