WONEN: Leef als een rockster in Keith Richards’ Greenwich Village penthouse

WONEN: Leef als een rockster in Keith Richards’ Greenwich Village penthouse

Keith Richards, de legendarische gitarist van The Rolling Stones, heeft zijn prestigieuze Greenwich Village penthouse te koop gezet.

 

De luxueuze duplex, gelegen binnen een van de meest gewilde wijken in NYC, kijkt uit op Fifth Avenue en het Washington Square Park. Het prijskaartje is dan ook afgestemd op de A-locatie.

Het appartement is uitgerust met drie slaapkamers en een thuiskantoor (of vierde slaapkamer), waarbij de hoofdslaapkamer is uitgerust met inloopkastjes en een exuberante en-suite, gewapend met een stoomdouche en bad.

Er zijn natuurlijk ook drie privé-terrassen, waar je van het prachtige uitzicht kunt genieten en ‘al fresco’ kunt dineren.

De ruimte werd in 2011 gerenoveerd door Joe Serrins, in een nauwgezet eigentijds ontwerp. De primaire woonruimte, die bijna 15 meter lang meet, vormt de gehele hoofdvloer en beslaat zowel de eet- als leefruimte in een open plattegrond. Een speeltrap, die is ingericht met een in leder gewikkelde bronzen leuning, geeft de hoofdvloer een stijlvolle afwerking.

De woning is uniek en het feit dat het eigendom was van Richards zelf voegt een fijn stootje rock-n-roll toe. Als je $ 12 miljoen hebt liggen, dan kan deze NYC penthouse van jou zijn.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram