GIDS: Hoe bespaar je als een echte man?

geld besparen tips

GIDS: Hoe bespaar je als een echte man?

Niet alleen door geld te verdienen maken we het mogelijk om de gaafste producten te kopen. Ook met geld besparen krijgen we een vollere portemonnee.

geld besparen tips

Mannen willen altijd als eerste in het bezit zijn van de nieuwste gadgets. Denk aan de nieuwste mobiele telefoons, de beste audiospeakers voor in huis, de vetste auto’s, enzovoorts. Hoe zorg jij er momenteel voor dat je voldoende budget hebt om deze gadgets te kunnen blijven kopen?

Er zijn verschillende manieren om geld te besparen op je vaste lasten, zodat je aan het eind van ieder jaar geld overhoudt voor deze gave gadgets. Wist je dat het zelfs mogelijk is om te besparen mét dergelijke gadgets? Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een slimme thermostaat in huis, zonnecollectoren die gekoppeld kunnen worden aan een thuisbatterij, enzovoorts.

Geld besparen op je energiekosten

Naast de mogelijkheid om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen of energie te besparen door een slimme thermostaat te gebruiken, kun je overstappen naar een andere energieleverancier. Nederlandse consumenten zijn geneigd om jaren bij dezelfde energieleverancier te blijven steken, waardoor zij door de jaren heen veel meer zijn gaan betalen dan noodzakelijk is. Waar je energieleverancier drie jaar geleden de goedkoopste was, hoeft dat vandaag de dag niet meer zo te zijn.

Maak gebruik van de energievergelijker op Overstappen.nl om een energieleverancier te vinden die een lager energietarief aanbiedt. Door vandaag nog over te stappen kun je volgende maand al beginnen met besparen!

Je autoverzekering vergelijken met andere verzekeringen

Ook voor verzekeringen geldt dat veel Nederlandse consumenten vasthouden aan hun lopende verzekering. Wanneer heb je bijvoorbeeld voor het laatst gekeken of je huidige autoverzekering de goedkoopste is? Het kan zeer verstandig zijn om ook je huidige autoverzekering te vergelijken met de verzekeringen die door andere verzekeraars worden aangeboden.

Op Autoverzekering.nl vind je een handige tool om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo voorkom je dat je maandelijks een te hoge premie betaalt en houd je aan het eind van ieder jaar geld over!

Uitgaven laten wachten

Op voorhand is het niet besparen, maar je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om de duurdere uitgaven even voor je uit te schuiven en de prioriteiten eerst te doen. Een nieuwe fiets of die motor die je altijd al wilde kan nog wel even wachten!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram