Trailer: Keanu Reeves schiet zo’n beetje iedereen in deze ‘John Wick 2’ trailer en jij kunt bioskaarten winnen!

John Wick: Chapter 2 nieuwe trailer

Trailer: Keanu Reeves schiet zo’n beetje iedereen in deze ‘John Wick 2’ trailer en jij kunt bioskaarten winnen!

Win bioscoopkaarten x2 voor John Wick 2. Bekijk direct de gloednieuwe John Wick: Chapter 2 trailer hieronder!

Keanu Reeves schiet met scherp in de gloednieuwe tweede trailer van John Wick 2 en jij kunt bioscoopkaarten winnen voor 2!

Zin in meer goede vuurgevechten en actie na het bekijken van de eerste John Wick film in de bioscoop? We hebben geluk, want na de eerste John Wick 2 teaser trailer van een paar maanden geleden is er nu een nieuwere full-length trailer van de follow-up film door Lionsgate Films en jij kunt tickets voor 2 winnen!

De nieuwste trailer is voorzien van alles wat je zou verwachten van Keanu Reeves’ hitman persona. We zien een bebloede (maar nog steeds dreigende) Reeves aan het werk, terwijl hij allerlei bad guy en gespuis aan het elimineren is.

Niet te vergeten, er zijn wederom tal van scènes met racende auto’s, een geestig script en natuurlijk een knap meisje (Ruby Rose). Bekijk de nieuwe trailer nu bovenaan en win hieronder jouw tickets voor 2 + merchandise van de film!

WINACTIE

win bioscoopkaarten voor John Wick 2Win bioscoopkaarten voor 2 + unieke merchandise van de film!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘John Wick 2 Winactie’ om deel te nemen aan de giveaway en wie weet kun jij 9 februari gratis met iemand naar de film!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram