Audemars Piguet introduceert Royal Oak Frosted Gold 41mm horloge

Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 41mm horloge

Audemars Piguet introduceert Royal Oak Frosted Gold 41mm horloge

Ontdek de limited edition Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 41mm. Het horloge beschikt over een unieke ‘look and feel’ en komt in slechts 200 stuks.

Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 41mm horloge

Luxe horlogemerk Audermars Piguet heeft zijn nieuwe Royal Oak Frosted Gold 41mm onthuld. Het horloge is een follow-up van de eerdere 33mm en 37mm iteraties – beschikbaar in wit- en rosegoud.

De nieuwe Royal Oak Frosted Gold is ditmaal als 41mm model gecreëerd met behulp van een speciale “hammering” methode, die het eerst door de gerenommeerde juwelier Carolina Bucci werd gebruikt – de fabricage techniek is verantwoordelijk voor het unieke “vorst” ontwerp. Dit diamanstof-effect ontstaat in werkelijkheid door het creëren van een fijn reliëf met een diamanten tip, ofwel hammering.

Het Royal Oak Frosted Gold 41mm horloge is uitgerust met een achttien karaats witgouden kast en band, krasbestendig saffierkristallen achterdeksel, blauwgetinte “Grande Tapisserie” wijzerplaat en Royal Oak wijzers met lichtgevende coating. H ij aangedreven door een automatic caliber 3120 beweging.

De Royal Oak Frosted Gold 41mm wordt overigens in beperkte aantallen uitgebracht. Met slechts 200 stuks op de markt, kan dit model van jou zijn voor $ 55.000.

Ben je geïnteresseerd in de technische achtergrond en de fabricageprocessen van deze creatie, ga dan naar de officiële Audemars Piguet website voor meer informatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram