Luxe automaker Rezvani introduceert eerste SUV: De Tank

Rezvani Tank SUV

Luxe automaker Rezvani introduceert eerste SUV: De Tank

Luxe autofabrikant Rezvani Motors heeft zijn allereerste SUV onthuld. Maak kennis met de 500pk Rezvani Tank.

Rezvani Tank SUV

De Californische supercar-fabrikant Rezvani Motors blijft indruk maken. Bekend voor het produceren van enkele van de meest unieke high-performance auto’s ter wereld, heeft het in Irvine gevestigde bedrijf een behoorlijke indruk gemakt met creaties zoals de Beast Alpha, die momenteel dienst doet als Rezvani’s vlaggenschip.

Drie jaar na oprichting heeft Rezvani nu besloten om zijn eerste Sports Utility Vehicle te produceren. Revani’s eerste SUV.

Bekend als de “Tank”, lijkt Rezvani’s eerste SUV geproduceerd voor een over-the-top, moderne action blockbuster of een intense, cinematische first-person shooter video game. De Tank is uitgerust met een 6×4-liter V8-motor, die goed is voor 500 pk.

Rezvani Tank SUV

Bestempeld als “extreme utility vehicle gebouwd voor welke off-road en on-road uitdaging dan ook”,  beschikt de bolide verder over een vijfzits lederen versierd interieur, een moderne infotainment setup, single-zone klimaatregeling en ‘suicide doors’ achterin; De SUV bevat ook een thermisch nachtvisiesysteem en ballistische armor bescherming als optionele eigenschappen.

Verwacht een prijskaartje van $ 178.000 als je de Rezvani Tank SUV wilt bemachtigen.

Rezvani Tank SUV

Rezvani Tank SUV

Rezvani Tank SUV

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram