Wat elke man moet weten over ondergoed

herenondergoed mini-gids

Wat elke man moet weten over ondergoed

Wist je dit al over herenondergoed? Houd deze zaken in de gaten bij het selecteren van jouw boxers, onderbroeken en meer.

herenondergoed mini-gids

Delicate zaken behoeven een delicate verpakking, daarom vandaag deze herenondergoed mini-gids:

Of je nu op zoek bent naar meer support, een comfortabel model of aan het uitvogelen bent met welk ondergoed je figuur beter tot zijn recht komt, er zijn een boel zaken die je maar beter tot in je broekzak kent voordat je de ondergoedlade aanvult met een berg textiel.

Boxershorts of slips?

Het antwoord op deze vraag verschilt van man tot man, maar er is een goede reden waarom sommige mannen niet wijken van de boxershorts en anderen zweren bij slips. De traditionele wijde boxershort is een goede keuze voor mannen die bereid zijn support in te leveren voor een meer relaxte pasvorm.

Als je vindt dat je veel bewegingsruimte bij je benen nodig hebt, sla dan vooral de wijde boxer in. Iets te veel ruimte voor je? Kies dan voor een variant die uit 3 panelen is samengesteld, ze bieden je meer steun maar voelen nog steeds relaxed en wat losser aan.

herenondergoed mini-gids

Kun je wel wat extra steun gebruiken en draag je graag skinny broeken? De strakke boxershort levert niet alleen support maar is vrijwel niet zichtbaar onder kleding. Zeker als je een model met korte pijpjes neemt. Ook als je gaat sporten is een strak exemplaar aan te raden om alles op zijn plek te houden.

Ben je boven een zekere respectabele leeftijd of heb jij een geweldig geproportioneerd lichaam met spieren op de juiste plekken? Voor deze mannen is less zeker more, hen raden we aan hun assets te benadrukken met een slip. Slips zijn Y-vormige strakke onderbroeken met vaak een opening aan de voorkant om de sanitaire stop te vergemakkelijken.

Goedkoop is duurkoop bij herenondergoed?

Dit gezegde gaat niet altijd op en eerlijkheidshalve moeten we zeggen dat goedkope boxershorts soms alles zijn wat je nodig hebt. Daargelaten dat je komende tijd geen first dates hebt en aan het eind van de maand ook nog wat wil overhouden om je coole leven op peil te houden. Dus geef je niet veel om hippe kleuren, trendy dessins en perfecte stiknaden, koop dan een 6-pack bij de H&M, Zeeman of online.

Ben je meer van de A-merken zoals Björn Borg, Calvin Klein en Levis, zorg dan dat je ze in bulk verpakking aanschaft. Dit kan soms tot een tientje schelen. Wil je wel een merk maar heeft je spaarvarken weinig vet meer op zijn botten ga dan voor Puma of Claesens. Of Google op Björn Borg boxershorts aanbieding en goedkope boxershorts voor redelijke prijzen.

Kleur bekennen

herenondergoed mini-gids

Sommige kleuren wil je nu eenmaal niet zichtbaar hebben op je boxershorts, dus tenzij je je druk wilt maken om je ondergoed, is wit bij dates een no-go. Ook als je niet beschikt over een werkster die een diploma vlekverwijdering op zak heeft is blauw of zwart een betere keuze om voor te gaan. Donkere kleuren bieden simpelweg een perfecte verstopplek voor donkere vlekken.

Wil je ook een hemd of onder-t-shirt dragen? Vermijd dan vooral de donkere tinten en ga voor wit. Om de eenvoudige reden dat je wit niet door je buitenste kleding laag te zien zal zijn. Nadeel is wel dat ook hier vlekken verschijnen die je liever niet wilt tegenkomen, het okselgebied is daar berucht om. Schaf een speciale deo aan, ga voor een hemd of shop om de paar maanden een 5-pack witte t-shirts.

Size matters

Een groot deel van je ondergoedproblemen zal als sneeuw voor de zon verdwijnen als je de juiste maat aanschaft. Knellen de pijpen je bovenbenen af of groeien je lovehandels met 1 maat? Een maatje groter nemen is dan geen overbodige luxe. Ben je geneigd je t-shirt in je onderbroek te proppen of bretels bij je boxershorts te dragen? Met een maatje kleiner ben je van deze onhebbelijkheid verlost. Kortom, je onderbroek mag niet knellen, moet genoeg ruimte geven om je comfortabel te laten bewegen en moet support geven.

Zit je tussen twee maten in, stel dan eerst vast wat er precies niet goed gaat. Zit hij bij je benen als gegoten maar bij je taille net nog iets te strak? Na enkele keren dragen en wassen zal hij perfect zitten want elastiek rekt na verloop van tijd uit. Zit de taille perfect, maar zijn de pijpen te wijd? Weet dan dat de stof in de wasmachine nog wat zal krimpen en daarna waarschijnlijk als gegoten zal zitten.

Wanneer vervang je je herenondergoed?

herenondergoed mini-gids

Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe lang je boxershorts mee gaan. Terwijl je zaakje perfect onder controle is, kun je als leidraad aanhouden je ondergoed om minstens de twee jaar te vervangen, met als kanttekening dat je er wel minstens acht in je kast hebt liggen.

Op welk teken moet je wachten om ze in de vuilniszak in plaats van in je waszak te gooien? Als ze gaan lubberen en vervagen en vanzelfsprekend als er onverwijderbare vlekken en gaten op plekken komen te zitten waar je ze niet wilt komen te zitten, dat zijn de hoofdtekenen om een nieuw 3-pack aan te schaffen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram