Boek je citytrip, IZAKAYA Asian Kitchen & Bar nu ook in München

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar Munchen sushi

Boek je citytrip, IZAKAYA Asian Kitchen & Bar nu ook in München

Boek je citytrip naar München maar, want IZAKAYA Asian Kitchen & Bar vinden we nu ook in de Duitse wereldstad!

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar Munchen sushi

Het gerenommeerde IZAKAYA heeft nu ook zijn deuren geopend in de Zuid-Duitse stad München. Extra reden dus om een tripje naar Beieren te plannen!

München is natuurlijk de perfecte stad voor een citytrip.  Je kunt er met vrienden heen, maar zeker ook met het vrouwtje. Voetbal, shoppen en cultuur, alles is present. Het is echter ook een absolute metropool als het aankomt op heerlijk dineren. Het laatste nieuws op culinair gebied? Een van Amsterdams favoriete restaurants opent dit najaar zijn deuren in de stad.

IZKAYA Asian Kitchen & Bar opent na Hamburg zijn tweede locatie in Duitsland, met de vestiging in het exclusieve hotel Roomers. Op deze manier blijft IZAKAYA zijn merk uitbreiden in Europa. Afgelopen zomer werd immers ook de prachtige locatie op Ibiza geopend.

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar Munchen

Volgens oprichter Yossi Eliyahoo is IZAKAYA trouwens het best te vertalen als ‘Japanse pub’. Het is een plek met sterke wortels in de Japanse cultuur en dat zie je terug. Van het schitterende interieur tot aan de high-end gastronomische creaties, alles ademt de Japanse eisen voor kwaliteit uit, maar op een moderne manier.

Het nieuwe Aziatische restaurant ‘slash’ bar beschikt trouwens over meer dan je in eerste instantie ziet. Voor hen die goed zoeken is er namelijk The Hidden Room. Betreed deze ruimte en je ontdekt een jaren ’60 club, waar je in stijl de nacht kunt vieren..

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Landsberger Straße 68 |
80339 Munich
+49 89 1222 320 00
www.izakaya-restaurant.com | info@izakaya-munich.com

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar Munchen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram