Kijktip: Vier misdaadseries die je moet inspecteren

misdaadseries online kijken

Kijktip: Vier misdaadseries die je moet inspecteren

Wij hebben 4 misdaadseries voor je op een rij gezet die het onderzoeken waard zijn. Kijk de eerste vandaag nog bij Videoland!

misdaadseries online kijken

Niks zo spannend als een goede misdaadserie. We hebben een aantal topseries geselecteerd uit Amerika en Scandinavië, waarbij de kans groot is dat je wordt opgeslokt door de bloedstollende onderzoeken. Durf je het aan? Bekijk deze keiharde misdaadseries dan online via streamingdienst Videoland.

Geef toe, we hebben vroeger allemaal gefantaseerd over een leven als detective, agent of vigilante die iedere misdaad oplost. Alhoewel de realiteit nu waarschijnlijk iets anders heeft gebracht, betekent dit niet dat we de speurneus in ons moeten laten voor wat het is.

Wij hebben vandaag een reeks misdaadseries voor je op een rij gezet, waarbij we zelf mee kunnen jagen op misdadigers en psychopaten. Los jij de zaak eerder op dan de hoofdrolspelers? Laat je meevoeren en start vandaag nog met een van de bloedstollende onderzoeken.

Good luck detective!

Gangland Undercover (2015)

Gangland Undercover is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de gearresteerde drugsdealer Charles Falco, die het aanbod krijgt om undercover te gaan bij één van Amerika’s beruchtste motorclubs in plaats van te worden veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf. Falco gaat voor drie jaar undercover en infiltreert in de Vagos motorclub om bewijs te vergaren. Hij loopt hierbij constant het risico ontdekt te worden en het zoveelste slachtoffer te worden van de Vagosleden.

Keiharde Amerikaanse misdaadserie!

Seizoenen: 2
IMDb Rating: 8.3

Kijk de serie online!

The Bridge (2011)

Op de Sontbrug tussen Zweden en Denemarken wordt een lijk gevonden dat doormidden is gezaagd. Omdat het precies op de grens ligt, moeten de rechercheteams van het Deense Kopenhagen en het Zweedse Malmö nauw samenwerken. De twee tegenpolen die gezamenlijk de leiding van het onderzoek hebben, zijn de Deense politie-inspecteur en gezinsvader Martin Rohde en de Zweedse, ietwat eigenaardige Saga Norén, die kenmerken van het syndroom van Asperger vertoont. De moord blijkt zowel sociale als politieke motieven te hebben, maar de sadistische moordenaar wil nog meer bereiken.

Razendspannende Scandinavische misdaadserie!

Seizoenen: 4
IMDb Rating: 8.6

Kijk de serie online!

CSI (2000)

De serie draait om een forensisch team in de stad Las Vegas. De taak van dit team is om verschillende misdrijven op te lossen. Dit kan een moord, verkrachting of een opzettelijke (woning)brand zijn. Het team stond de eerste acht seizoenen onder leiding van Gill Grissom en sinds halverwege seizoen negen Catherine Willows. Sinds het twaalfde seizoen zwaait D.B. Russell, een rol gespeeld door Ted Danson, de scepter over de afdeling.

Legendarische Amerikaanse misdaadserie!

Seizoenen: 16
IMDb Rating: 7.7

Kijk de serie online!

Follow the Money (2016)

Follow The Money vertelt het verhaal van misdaad en intriges in de hoogste echelons van de Deense industrie. Dit betekent dat we tot in detail meekijken bij de economische misdaden bij banken, op aandelenbeurzen en in board rooms. De serie neemt ons mee naar de wereld van financiële crime, waar hebzucht en machtswellust overheersen, en men letterlijk over lijken gaat om keiharde euro’s te verdienen..

Intrigerende Deense witteboorden-crimi!

Seizoenen: 2
IMDb Rating: 7.5

Kijk de serie online!

Bovenstaande misdaadseries bekijk je nu gemakkelijk thuis via de online streamingdienst Videoland. Pak je vergrootglas en onderzoek vanavond nog deze misdaadzaken via jouw laptop, tablet, Smart TV of smartphone!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram