H&M & The Weeknd kondigen Selected by The Weeknd Fall 2017 Collectie aan

H&M Selected By The Weeknd 2017

H&M & The Weeknd kondigen Selected by The Weeknd Fall 2017 Collectie aan

De Canadese zanger en superster The Weeknd heeft een gloednieuwe lijn aangekondigd met H&M: de H&M Selected By The Weeknd Fall 2017 collectie.

H&M Selected By The Weeknd 2017

Na de release van de nieuwste collectie van The Weeknd en zijn gewilde merchandise lijn van vorige maand (zie onderaan), heeft de Canadese superster plannen onthuld voor een ander uitstapje in de mode.

Net na zijn debuut van de XO collectie voor PUMA, heeft The Weeknd weer met H&M een speciaal partnerschap gepland voor het najaar van 2017. Bestaand uit 18 seizoensgebonden essentials, is H&M’s Selected by The Weeknd samenwerking gericht op het maken van een grote impact op de ‘eindejaars’  fashion markt. Het is de bedoeling dat de collectie zowel online en als in de winkel te koop zal zijn vanaf 28 september.

De “Starboy” zanger besloot om persoonlijk het aanbod uit de nieuwe collectie te introduceren aan zijn fans, waarbij hij eigenhandig voor een aantal stukken uit de H&M-lijn koos voor een nieuw editorial shoot.

Bekijk hieronder de eerste afbeelding met een aantal items uit de H&M collectie, geselecteerd door The Weeknd, en stay tuned voor meer informatie over de aanbevolen items.

H&M lanceerde onlangs overigens ook nieuwe items aan de Justin Bieber Purpose-lijn. Niks voor jou? Check ook eens de nieuwe Fall/Winter lijn van Esprit. Het label biedt een interessante collectie herenkleding aan voor dit najaar, met parka’s, cargo jeans, sweaters en veel meer.

The Weeknd 2017 Merchandise Release #003

The Weeknd 2017 Merchandise Release #003

De derde release van zijn 2017-lijn stond ook gepland voor deze maand. Na de onthulling van zijn “Parallel” sneaker voor PUMA en zijn presentatie met de IGNITE EvoKnit Wave Sneakers, brengt The Weeknd de focus weer terug naar zijn eigen merk met de #003 collectie.

Voor de herfst en de winter heeft The Weeknd een lijn van grafische T-shirts, headwear, buitenkleding en sweaters onthuld, voor het tweede deel van Abel Tesfaye’s Starboy: Legend of the Fall tour.

Bestaande uit 14 stuks, tackelt nieuwe #003 assortiment van The Weeknd de XO thema’s die in vorige release aanwezig waren en lijken de meeste inspirerende kenmerken te komen uit eigentijdse streetwear en trends. Elk #003-item is versierd met de kenmerkende XO ontwerpen en afbeeldingen, waardoor deze collectie balanceert tussen tour merchandise en trendy fashion items die bij de typisch modeketen kunnen worden gehangen. Van de denim jas tot de sweatpants, je kunt nu de stijl van The Weeknd geruisloos overnemen..

Scroll hieronder door de beelden van The Weekend’s 2017 herfst/winter #003 fashionproucten en check de officiële webshop snel.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram